Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x hier in Delft moet je gaan eten als je grote trek hebt

Door Iris Olsthoorn 14 mei 2019

Heb je wel eens zulke erge honger dat je denkt: ik kan wel een paard op? Nou, laat Seabiscuit maar lekker in de stal staan en scroll even door dit lijstje. Wij hebben namelijk restaurants verzameld voor grote eters. Wel netjes alles opeten, hè!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Gróte burgers bij Tierney’s

hamburger friet tierney's irish pub

Ben je een vleesliefhebber, dan zit je bij Tierney’s Irish Pub wel goed. Hier serveren ze verschillende burgers met minimaal 200 gram Angus beef. Zo eet je bijvoorbeeld The Blue Angus burger, met blauwe kaas, bacon, champignon en mosterd. Ben je al aan het watertanden? Zijn burgers niet je ding, dan staat er ook nog een entrecôte van 250 gram voor je op het menu. Alle gerechten worden geserveerd met sides zoals friet en coleslaw, dus trek een niet te strakke broek aan…


Meer over Tierney’s Irish Pub Delft ontdekken?

Tierney’s Irish Pub Delft restaurants en horeca

Geopend12:00 - 01:00

Kromstraat 29, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Megasteak bij Betty Boop

Foto: Betty Boop

Nog zo’n plek voor carnivoren: Amerikaans restaurant Betty Boop. Het is algemeen bekend dat Amerikanen van groot en veel houden en dat zie je ook terug op de menukaart. Zo kun je 500 gram spareribs bestellen. Ja, echt – 500 gram. Ook is er een Tomahawk steak van 1000 gram (!), om te delen. Wij vinden het knap als je je bord leeg eet! (Wel doen hoor!)


Meer over American Steakhouse Betty Boop ontdekken?

American Steakhouse Betty Boop restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 22:00

Koornmarkt 93, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Heinde & Ver

heinde & ver delft

Bij Heinde en Ver kan je zoveel eten als je wilt, en dan wel in een chique setting. Zelf noemen ze het grenzeloos genieten – klinkt heerlijk toch? Op het menu staan een heleboel verschillende hapjes met vlees, vis of vega. Je mag zelf weten hoeveel je bestelt en je betaalt een vaste menuprijs. Ook fijn voor de portemonnee dus!


Meer over Heinde & Ver Delft ontdekken?

Heinde & Ver Delft restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 22:00

Zocherweg 9, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

De Kleine Griek

Foto ter illustratie

Mediterraans genieten? Dat kunnen ze wel bij De Kleine Griek. Daar hoort natuurlijk lekker eten en een goed wijntje bij. Bij de Kleine Griek kun je kiezen voor een hoofdgerecht met alles erop en eraan, of met je tafel verschillende mezzedes (Griekse tapas) delen. Op het hoofdgerechten-menu staan een aantal énorme schotels, zoals eentje met 250 gram ossenhaas of een schotel met souflaki, kipsouflaki, soutsouki, paidaki én giros. Daarbij krijg je dan ook nog eens salade en friet. Krijg je het toch niet op? Dan kan je hier vragen om een doggybag.


Meer over De Kleine Griek ontdekken?

De Kleine Griek griekse restaurants

Gesloten16:00 - 22:00

Oude Delft 76, Delft

Bekijk meer:griekse restaurants

Umai

umai

Als je ooit in een all you can eat sushi-restaurant bent geweest, dan weet je het wel. Je komt bommetje vol weer naar buiten. Bij Umai aan de Nieuwe Langendijk is dat niet anders, hier kan je zeven (!) rondes je gang gaan. Je hebt hier 2.5 uur voor. Knappe man/vrouw die alle rondes vijf hapjes weet te bestellen en níet ontploft!


Meer over Japans sushi & grill restaurant Umai Delft ontdekken?

Japans sushi & grill restaurant Umai Delft sushi restaurants

Gesloten12:30 - 22:00

Nieuwe Langendijk 27, Delft

Bekijk meer:sushi restaurants
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.