Lekker goedkoop: hier in Delft eet je drie gangen onder de €20,-

Door Ilse Zoutewelle 13 februari 2018

Soms zijn er van die dagen dat je éven op de kleintjes moet letten. Dat is – gelukkig – geen reden om thuis te blijven, want bij deze restaurants in Delft kan je voor minder dan €20,- uitgebreid dineren.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Rhodos Delft

Rhodos Delft
Demis en Litsa

Bij Rhodos aan de Wijnhaven kan je terecht voor een écht Grieks avondje, want de eigenaren zijn van oorsprong Griekse yoghurt-boeren. Hier eet je voor €19,- een driegangendiner met bijvoorbeeld gegrilde octopus of gevulde calamaris. Smullen!

De Beren

de beren delft

Een soepje, sateetje en een cheesecake voor €19,50: het kan gewoon bij De Beren. Het restaurant heeft altijd een keuzemenu waarbij je kunt kiezen uit diverse voor- hoofd en nagerechten voor één prijs. Dat is pas goedkoop uit eten!

Proeflokaal Sijgje

proeflokaal sijgje delft
Je krijgt bijvoorbeeld één van deze kunstwerkjes!

Tsja, goedkoper uit eten dan Proeflokaal Sijgje kán bijna niet. Voor €14,95 eet je hier drie gangen. Op het menu staat onder meer kreeftenbisque, zalmfilet en spareribs en daarnaast zijn er nog wekelijks wisselende gerechten. Volgens de gasten is de kwaliteit én het personeel hier nog hartstikke goed ook.

Gulden ABC

gulden abc pannenkoeken

Bij het bekendste pannenkoekenhuis van Delft kan je met €20,– prima uit de voeten. Vooraf bestel je een broodje met smeersels, dan verorber je een heerlijke pannenkoek en als toetje neem je een klassieke Dame Blanche of Trifle. Liever onbeperkt pannenkoeken eten? Dat kan ook, op dinsdag, donderdag of zondag.

La Cubanita

Bij La Cubanita eet je niet precies drie gangen, maar wél heel veel verschillende tapas voor een klein prijsje. Van maandag tot en met donderdag eet je onbeperkt voor maar €17,50. Op dit moment krijg je daar ook nog voor €5,- een cocktail bij, dus daar loop je niet op leeg!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.