Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x gezond eten zonder poespas bij Ekoplaza

Aangeboden door Ekoplaza Delft 20 januari 2018

Tarwegrassap, bijenpollen, chlorella… We hebben het wel weer gehad met al die rare superfoods. Gezond eten met normale producten is een stuk makkelijker! Bij Ekoplaza in Delft vind je heel veel eten zonder poespas. We lichten vijf dingen voor je uit waardoor je heel simpel een tikje gezonder kunt eten.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Pasta van linzen

Pasta eet je (zeer waarschijnlijk) regelmatig. Nu is normale witte pasta niet enorm gezond, maar deze pasta van rode linzen is dat zeker wel! Deze pasta heeft een lekkere bite en heeft veel vezels en eiwitten. En de ingrediënten? Rode linzen, verder niets.


Meer over Ekoplaza Delft ontdekken?

Ekoplaza Delft supermarkten

Gesloten08:30 - 19:00

Vrouwjuttenland 33-35, Delft

Bekijk meer:supermarkten

Kokosyoghurt

Wil jij liever niet teveel zuivel eten? Dan is deze yoghurt van kokosmelk een lekker alternatief. Hij is lekker romig en heeft (alweer) geen onnodige toevoegingen. De yogurt is trouwens super lekker met vers fruit als banaan en blauwe bessen. 

Maïswafels

Redactiefavoriet: rijstewafels. Je kunt oneindig variëren met beleg, denk aan hummus, avocado, of gewoon wat kipfilet… Kortom, het perfecte gezonde tussendoortje!

Amandelen

Het Voedingscentrum adviseert om iedere dag een handje noten te eten. Met deze super lekkere biologische amandelen lukt dat sowieso. Vind je ze ‘rauw’ niet zo lekker? Op de site van Ekoplaza staan allemaal lekkere recepten met amandelen!

Tofu curry-ananas rijstburger

Wil je minder vlees gaan eten, maar vind je vleesvervangers maar niks? Na deze burger praat je wel anders, let maar op. Hij is gemaakt van tofu, aromatische basmatirijst, ananas en milde curry. Lekker op een naanbroodje of naast een zelfgemaakte curry!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.