Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x exotisch uit eten in Delft

Door Ilse Zoutewelle 26 juli 2016

Verwacht hier geen lijstje met restaurants waar je Frans, Italiaans of Grieks kunt eten in Delft. Nee, in deze restaurants met buitenlandse keukens krijg je eten zoals het echt in dat verre land wordt gegeten. Iemand zin in keșkül, Mulgatowny soep of bakkeljauw?

Indiase tandoori

maharaja delft

Dat de Indiase keuken veel meer is dan alleen naanbrood en linzensoep ontdek je als je gaat eten bij Maharaja. Vlees wordt hier gebakken in een echte oven van klei en er worden kruiden gebruikt die je waarschijnlijk nog nooit hebt geproefd. Ook als je hier al vaker hebt gegeten blijft het een avontuur: de kaart is uitgebreid genoeg om nog eens terug te komen.


Meer over Maharaja Delft ontdekken?

Maharaja Delft restaurants en horeca

Geopend17:30 - 22:30

Nieuwe Langendijk 59, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Georgische kip
mooi lamazi

Georgië is typisch zo’n land waar je niet zo snel zelf heen zal gaan, maar waar de keuken wel uitstekend is. Je kunt bij Mooi Lamazi terecht voor een kipgerecht met walnoten, rozijnen en fenegriek saus of kebab met auberginepuree. Erbij krijg je altijd bulgur en salade: weer eens wat anders dan patat of aardappelpartjes.


Meer over Mooi Lamazi ontdekken?

Mooi Lamazi Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Voldersgracht 4, Delft

Bekijk meer:Permanent gesloten

Niet te pittige verrassingtante malee

Tante Malee maakt lekkere Thaise gerechten, maar houdt tegelijkertijd wel rekening met Westerlingen die niet gewend zijn aan pittig eten. Iedere dag stelt Malee een nieuw dagmenu samen, dus het is altijd een verrassing wat je krijgt. In ieder geval krijg je soep vooraf, 4 gerechten met pandanrijst en een dessert.


Meer over Malee Delft ontdekken?

Malee Delft thaise restaurants

Vandaag gesloten

Voldersgracht 29, Delft

Bekijk meer:thaise restaurants

Surinaamse pomroti

Surinaams eten is al wat meer mainstream dan Georgisch, maar ook in deze keuken valt nog genoeg te ontdekken. Want heb jij wel eens bakkeljauw, huisgemaakte pom of een bara gegeten bij De Roti Shop? Dat dachten we al.


Meer over De Roti Shop ontdekken?

De Roti Shop restaurants en horeca

Geopend09:00 - 20:00

Nieuwstraat 4a, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Steak met chimmichuryToros Santiago Delft

Een lekkere steak gaat er op zijn tijd wel in. De volgende keer dat je daar zin in hebt moet je die van Argentijns restaurant Toros Santiago eens uitproberen. De steak wordt hier uiteraard bereid op de grill. Erbij krijg je chimmichury, een basissaus die iedere Argentijn wel eens maakt.


Meer over Toros Santiago Delft ontdekken?

Toros Santiago Delft argentijnse restaurants

Geopend15:00 - 23:00

Markt 70, Delft

Bekijk meer:argentijnse restaurants

Meer over

Eten & drinken

adv.