Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x dit zijn de meest populaire producten bij Ekoplaza

Aangeboden door Ekoplaza Delft 22 september 2019

Als jij je dagelijkse boodschappen doet, denk je er waarschijnlijk niet bij na welke dingen zo’n beetje elke klant in zijn karretje gooit. Er zijn een paar producten die razend populair zijn onder de klanten van Ekoplaza. Benieuwd welke dat zijn? Lees snel verder!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Verpakkingen in glas

 

Ze zijn nog niet zo lang verkrijgbaar, maar nu al razend populair: verpakkingen van glas. Medewerker Klaas vertelt: “We merken dat steeds meer mensen yoghurt, melk en karnemelk kopen in een glazen verpakking. Ze vinden dit een prettig alternatief voor de geplastificeerde pakken zuivel. De verpakking is goed herbruikbaar én de smaak is beter.”


Meer over Ekoplaza Delft ontdekken?

Ekoplaza Delft supermarkten

Geopend08:30 - 19:00

Vrouwjuttenland 33-35, Delft

Bekijk meer:supermarkten

Gefermenteerde producten

Het regent berichten over de gezondheidsvoordelen van gefermenteerde producten. Dat merken ze bij Ekoplaza in de winkel. “Vooral kombucha-drinks zijn het afgelopen jaar erg in de belangstelling gekomen”, vertelt Klaas. “We hebben het drankje in veel verschillende smaken, zoals gember en granaatappel. Ook kimchi, gefermenteerde groente, is populair. Een heerlijk bijgerecht om eens te proberen bij een rijstgerecht.”

Vegan producten

ekoplazae

De laatste tijd zijn vooral de veganistische producten in trek bij Ekoplaza. “Dit zijn producten die zonder dierlijke ingrediënten zijn gemaakt”, legt Klaas uit. “Je kunt daarbij denken aan tofu, kaasvervangers en zuivelvervangers. In die laatste categorie zijn vooral haver- en amandeldranken geliefd.”

Desembrood

ekoplaza delft

Als je eenmaal desembrood hebt geprobeerd, wil je niet meer anders. Dat is te merken op de broodafdeling. “De vraag naar desembroden wordt steeds groter. Ons brood komt gedeeltelijk van Bakker Bronswijk, de biologische bakker van Hoeve Biesland. Het komt dus nog uit de buurt ook!”

Zelfgetapte noten, granola en meer

Steeds meer mensen weten de zelftapafdeling van Ekoplaza te vinden. “Je kunt je eigen pot of stoffen zak meenemen en die vullen met noten, granola, gedroogd fruit of rijst. Het is ideaal, want je kunt zelf bepalen hoeveel je pakt. Tegelijkertijd gebruik je geen plastic omdat je je eigen verpakking meeneemt.”

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.