Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x dit wist je nog niet over Lunchcafé Leonidas

Aangeboden door Lunchcafé Leonidas 4 mei 2019

Lunchcafé Leonidas zit al járen in de Choorstraat dus de kans is groot dat je hier al eens bent geweest voor een kop koffie of high tea. Maar wist je deze dingen al over het lunchcafé?

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Prachtige verborgen terrastuin

Als je behoefte hebt aan rust en natuur om je heen, moet je zéker de zaak doorlopen naar de terrastuin! De tuin is aangelegd in Engelse stijl met mooie rozen en schattige hoekjes waar je kunt zittenHij ligt op het zuiden, dus er is de hele dag zon. Vind je dat te warm? Dan zijn er door de bomen en struiken ook genoeg plekjes in de schaduw. Thee en taart erbij en jij zit gebakken.


Meer over Lunchcafé Leonidas ontdekken?

Lunchcafé Leonidas lunch

Gesloten10:00 - 17:00

Choorstraat 24, Delft

Bekijk meer:lunch

Lekker betaalbaar

lunchcafé leonidas

Na een lunch, kop koffie met taart of borrel bij Leonidas hoef je niet bang te zijn voor een absurd hoge rekening. Voor een cappuccino betaal je gewoon €2,50 en je hebt al een luxe broodje voor €4,95. En wist je dat je op vrijdag ook voordelig kunt dineren bij Lunchcafé Leonidas? Voor €23,95 geniet je van een high dinner van zes gangen én twee drankjes naar keuze.

Je kunt er heerlijk borrelen

Wist je dat je bij Lunchcafé Leonidas ook terecht kunt voor een glas wijn, bier of een (alcoholvrije) cocktail? Er staan negen soorten wijn op de kaart en verschillende soorten bier op tap of fles. Daarbij kun je verschillende borrelsnacks bestellen, zoals huisgemaakte kroketjes of vegetarische samosa’s. Kom je op vrijdag? Dan val je helemaal met je neus in de boter. Als je tussen 15.00 en 18.00 uur langs gaat, krijg je twee gratis hapjes bij ieder drankje. 

Met vier personen kun je extra voordelig lunchen

lunch leonidas

Nu is eten bij Leonidas altijd betaalbaar (zie punt twee). Maar als je met z’n vieren gaat lunchen, ben je helemaal voordelig uit. Voor €13,95 genieten jullie van soep, broodjes, luxe beleg én onbeperkt thee. Je kunt dit arrangement ook uitbreiden met bijvoorbeeld een huisgemaakte kroket en een extra drankje naar keuze. Meer weten? Kijk dan hier voor meer informatie. 

Je kunt er heel goed flexwerken

lunchcafé leonidas

Waar de meeste tafeltjes in koffiezaken aan de kleine kant zijn, zijn de tafels bij Leonidas groot (er moet ten slotte ook een complete high tea op passen). Er is dus genoeg ruimte voor je laptop en andere paperassen! Verder is het lunchcafé hartstikke groot. Naast de tafels die je ziet bij binnenkomst, is er ook nog een grote tuinkamer waar je kunt zitten. Je hoeft niet bang te zijn dat je een fortuin kwijt bent na een dagje werken, want voor €2,95 krijg je hier de hele dag onbeperkt thee. Daarnaast krijgen flexwerkers een dubbele koffie voor de prijs van een enkele en onbeperkt ijswater. Top!

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.