Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

6 x dit wist je nog niet over Happy Tosti

Aangeboden door Happy Tosti Delft 26 juli 2019

Dat Happy Tosti op de Voldersgracht superlekkere tosti’s en een happy team heeft, wist je waarschijnlijk wel. Maar wist je deze dingen al?

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Nieuwe menukaart

Tosti kroket klinkt geweldig en dat is het ook. Wat je krijgt is een tosti met belegen bio kaas, rundvleesragout en mosterd. De tosti kroket hoort bij het 12-uurtje. Dit betekent dat je er ook nog een wisselende soep bij krijgt. Hmm… Ook nieuw op de menukaart: de oude bekende tosti tunamelt en luxe yoghurt bowls. Je krijgt dan een bowl met yoghurt naar keuze (matcha, cacao of naturel) met granola, banaan, appel, ciazaad en gojibessen. Lekker als ontbijt of lunch!


Meer over Happy Tosti Delft ontdekken?

Happy Tosti Delft lunch

Gesloten09:00 - 17:00

Voldergracht 4, Delft

Bekijk meer:lunch

Het team is superhecht

Iedereen die bij Happy Tosti werkt, heeft hart voor de zaak. Het team bestaat uit mensen met en zonder arbeidsbeperking. “Iedereen helpt elkaar. Zo was ik laatst met vakantie en mijn vervanger was niet beschikbaar. Het team heeft de zaak toen met elkaar draaiend gehouden! Ook hebben we laatst een feestje gevierd met drie mensen die geslaagd waren. Dat zegt wel genoeg over hóe tof ons team is!”

Sparen voor korting óf het Ultieme Tosti boek

Tostifans die regelmatig bij Happy Tosti komen, worden beloond! Bij iedere besteding van €5,- krijg je een stempel op je spaarkaart. Je kunt sparen voor:

  • €5,- korting bij 10 stempels
  • €12,50 korting bij 20 stempels
  • Het Ultieme Tosti boek met recepten van de oprichters van Happy Tosti. Je krijgt het boek bij een volle kaart, dat zijn 30 stempels.

Je kunt er heel betaalbaar ontbijten en koffiedrinken

happy tosti delft

Happy Tosti is natuurlijk een topplek om te lunchen. Maar wist je dat je hier ook lekker én betaalbaar kunt ontbijten? Voor €6,- krijg je een kop koffie, thee of cappuccino, yoghurt met granola, verse jus en een halve tosti. Koffie drinken bij Happy Tosti is ook een goed idee. Voor €3,95 krijg je een kop koffie, thee of cappuccino en appeltaart met slagroom. Dat gaat er altijd wel in!

Fijne plek voor werken of studeren

happy tosti delft

Prima internet, genoeg stopcontacten, lekkere muziek én een goede sfeer: Happy Tosti heeft alles wat je nodig hebt voor een dagje buiten de deur werken. De medewerkers voorzien je met alle liefde van een lekkere kop thee of koffie. Wist je trouwens dat de koffie duurzaam en fair trade is? Happy Tosti werkt samen met Puro Coffee. Zij zetten zich in voor natuurbeschermingsorganisaties en duurzaamheid. Sinds het begin van de samenwerking heeft Happy Tosti (met alle vestigingen) al 29.222 m2 regenwoud beschermd.

Happy Tosti heeft niet alleen tosti’s

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar heb je een keer geen zin in een tosti? Of wil je iets extra’s naast je tosti? Happy Tosti heeft ook lekkere salades en soepen. De soep komt van de Verspillingsfabriek: zij werken met afgekeurde verse groenten. De salades worden vers klaar gemaakt door de medewerkers van Happy Tosti. Op de kaart staat onder meer een vegan salade met gegrilde courgette, paprika, komkommer en geroosterde tuinbonen. Lekker!

Lees ook:

happy tosti delft

Dit is waarom je cappuccino wil bestellen bij Vidur van Happy Tosti

Happy Tosti heeft niet alleen megalekkere tosti's, maar er werkt ook bijzonder personeel. Veel van d...

Fantastische tosti’s en geweldige bediening: wij gingen eten bij Happy Tosti

Zijn het de schommels, de tosti's of zit het hem in de geweldige bediening? Wij gingen lunchen bij H...
Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.