Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x dit wist je nog niet over Bakkerij Holtkamp

Aangeboden door Bakkerij Holtkamp 10 september 2019

Dat je bij Bakkerij Holtkamp superlekker brood en gebak kunt kopen, is vast geen verrassing voor je. Er zijn een aantal dingen die je waarschijnlijk nog niet wist over de bakkerij. We zetten ze op een rijtje!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Je kunt sparen voor gratis producten

bakkerij holtkamp delft
Foto: Facebook Holtkamp, de bakkerij.

Dat is nou eens leuk! Sinds kort kun je in alle filialen van Bakkerij Holtkamp sparen met Piggy. Voor elke euro die je besteedt, krijg je een punt. Vanaf 30 punten krijg je een gratis product. Hoe langer je spaart, hoe waardevoller het product is dat je krijgt. Bij 30 punten krijg je bijvoorbeeld een croissant. Spaar je door tot 200 punten? Dan krijg je een citroen meringue taartje gratis. Lekker! Je kunt de spaarpas ophalen in de winkel.

De bakker heeft een lunchroom in Den Hoorn

bakkersstudio weten holtkampAls je niet vaak in Den Hoorn komt, heb je dit misschien gemist. Sinds 2,5 jaar heeft Bakkerij Holtkamp een lunchroom in het dorp. Je kunt hier heerlijk lunchen met brood van de bakker, koffie drinken van Miss Morrisson en fantastisch borrelen. We bedoelen maar, wie wordt er niet blij van een lekker wijntje met echte Holtkamp bitterballen en kaasstengels?


Meer over Bakkersstudio [W]eten ontdekken?

Bakkersstudio [W]eten koffiebars

Vandaag gesloten

Dijkshoornseweg 37a, Den Hoorn

Bekijk meer:koffiebars

Nieuw filiaal in Rijswijk

bakkerij holtkamp

Sinds begin april vind je Holtkamp ook in Rijswijk! In het oude pand van Bakker Ton Verbeek scoor je nu brood en banket van de bakkerij. Je vindt de vestiging op de dr. H. Colijnlaan 275, tegenover Hoogvliet.

Holtkamp werkt met lokale producten

bakkersstudio holtkamp
Om van te watertanden…

Het volkoren molenbrood? Gemaakt van meel van Molen de Roos in Delft. De banketbakkersroom in de tompoucen en roombroodjes? Gemaakt van boerenmelk uit Midden-Delfland. Het gebakje met druiven? Gemaakt met druiven van Druivenkwekerij Nieuw Tuinzigt. Bakkerij Holtkamp werkt zoveel mogelijk met lokale leveranciers en dat komt de smaak natúúrlijk ten goede!

Wat aan het einde van de dag over is, wordt niet weggegooid

Het is superzonde als goed brood en gebak aan het einde van de dag wordt weggegooid. Daarom is bakkerij Holtkamp aangesloten bij Too Good Too Go. Met deze app kun je aan het einde van de dag een tas vol lekkers ophalen voor maar €4,99. De eigenlijke waarde is €14,99, dus dat is een héél goede deal!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.