Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x dit is wat het personeel graag koopt bij de AH XL Delft

Aangeboden door Albert Heijn XL Delft 7 september 2020

Er is natuurlijk helemaal niks mis met de buurtsuper om de hoek. Maar als je eens écht fijn en groots boodschappen wil doen, is de Albert Heijn XL een verademing. We worden hier altijd goed geholpen door het vriendelijke personeel. Maar… wat stoppen ze eigenlijk zelf in hun boodschappenmandje? Wij vroegen het aan vijf personeelsleden.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Vers groente en fruit

Umit werkt op de groente en fruit afdeling van de Albert Heijn XL. Hij weet dus waar hij het over heeft als hij zegt dat de groente en fruit van de Albert Heijn van goede kwaliteit is. “Ik maak thuis altijd de lekkerste Turkse salades met de ingrediënten van onze vers afdeling.”

Scherpe bonusaanbiedingen

Thijs is de commercieel medewerker van de AH XL in Delft. “Ik zorg ervoor dat al onze acties goed zichtbaar zijn in de winkel. Ik organiseer bijvoorbeeld proeverijtjes van nieuwe producten. Zelf ben ik groot fan van de bonusaanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn vaak echt scherp, zoals twee halen en maar één betalen. En ik hoef niet uren na te denken over wat ik nou weer moet eten, ik eet gewoon uit de bonus.”

Verse sushi

Robert is de all-round medewerker, hij springt bij waar hij nodig is. “Elke dag wordt de sushi vers bereidt, heerlijk! Dit zou ik elke dag wel mee naar huis willen nemen.”

Verse pizza

Manou werkt bij de bakkerij waar ze de hele dag verse broden aan het bakken is. “Ik koop mijn verse pizza’s altijd bij de Appie. Als student moet ik op de kleintjes letten en deze pizza’s zijn lekker, goedkoop en supervers.”

Prijsfavorieten

Jim is teamleider bij de Albert Heijn. “De prijsfavorieten zijn producten van topkwaliteit, maar voor een scherpe prijs. Deze nootjes zijn bijvoorbeeld echt mega lekker, maar niet al te duur. Zo kan ik mijn gasten nog eens een extra bakje voorschotelen.”

Langere openingstijden

Wist je trouwens dat de Albert Heijn nu van maandag tot en met zaterdag geopend is om 7.00 uur? Het ouderenuurtje uit de coronalockdownperiode is nu voor iedereen toegankelijk.

Lees ook:

9 x waarom Delftse gezinnen graag boodschappen bij de AH XL doen

Dit artikel is geschreven voor de coronamaatregelen van kracht werden. Goed, niet élk Delfts gezi...

7 redenen waarom je wilt omrijden voor de Albert Heijn XL


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Albert Heijn XL Delft. Meer over Albert Heijn XL Delft ontdekken?

Albert Heijn XL Delft supermarkten

Gesloten08:00 - 22:00

Martinus Nijhofflaan 27, Delft

Bekijk meer:supermarkten
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.