Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze zomerbieren wil je bestellen op het terras

Aangeboden door Belgisch biercafé Bélvedère 21 juli 2019

Bestel je steevast dezelfde rosé/gin tonic/bier als je op het terras zit? Dan is het tijd voor iets nieuws! Belgisch Biercafé Belvédère heeft om de haverklap nieuwe biertjes op de tap staan. Bierkenner en barman Eric tipt zijn favorieten van het moment.

belgisch biercafé belvedere

Brouwerij het Nest: Four Aces New Belgian Ale – 5,5%

“Van dit bier word je heel blij op een zonnige middag: het is echt zo’n drankje waar je van blijft drinken. Het heeft geen hoog alcoholpercentage, waardoor dat ook kan. Het heeft een fruitig karakter: je proeft vooral ananas en mango.”

Surfine Saison – 6,5%

“Dit is een traditionele saison: hij is goudkleurig en heeft veel fruitige aroma’s. Het is een citrusachtig, bloemig en kruidig bier. Het smaakt friszuur en heeft een licht bittere afdronk.”

Blanche de Namur – 4,3%

“Dit bier is in 2009 benoemd tot beste witbier ter wereld en dat is niet voor niets. Het is een heerlijk biertje met een frisse citrusmaak en veel koolzuur. Het staat de hele zomer op de tap: deze moet je zéker een keer bestellen!”

Belgisch Biercafé Belvédère terras beestenmarktKriek Belgique – 3%

“Kriek Belgique is een lekker kersenbier: het is zoet met een licht zuurtje. Vooral vrouwen bestellen het vaak. Heb je liever een wat zwaarder fruitbier? Binnenkort hebben we Kasteel Rouge en Barbar Rouge (8%) op de tap.”

Kerel IPA – 4,5%

“Als je een Kerel IPA bestelt, krijg je het in een fles met een glas erbij. Dit doen we omdat het een opvallende fles en etiket heeft. Het is fruitig met een subtiel bittertje. Er zit maar 4,5% alcohol in, dus tijdens een snikhete dag stijgt dit bier niet snel naar je hoofd.”

Je bestelt al deze bieren – met bijpassende hapjes – bij Belgisch Biercafé Belvédère op de Beestenmarkt. Ook als het wat frisjes is kun je hier heerlijk buiten zitten: de heaters werken uitstekend!


Meer over Belgisch biercafé Bélvedère ontdekken?

Belgisch biercafé Bélvedère cafés

Gesloten11:00 - 01:00

Beestenmarkt 8, Delft

Bekijk meer:cafés

adv.