Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze winkels missen wij op station Delft

Door Redactie indebuurt 12 februari 2020

Het gras is altijd groener aan de overkant. Voor inwoners die regelmatig met de trein reizen is deze uitspraak een realiteit. Dan spot je ineens op een ander treinstation een sushibar of Lush. Ons treinstation in Delft is vooral bezaaid met koffie- en snackzaakjes, dus we zijn stiekem best een beetje jaloers. Deze vijf winkels zouden wij ook graag op station Delft hebben.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Good old HEMA

ANP BAS CZERWINSKI

Vooral voor dames is dit een herkenbaar probleem: je gaat van huis, zet je fiets neer, en ja hoor: ladder in je panty. Hoe handig is het als je dan nog éven snel de HEMA in kunt schieten voor een nieuwe. Ook voor schriftjes, paracetamol of andere noodspulletjes is dit superhandig!

Yo! Hot Food

yo!
Bron: indebuurt Rotterdam

Aan frietjes en andere vette snacks geen tekort op station Delft. Maar, hallo, zei iemand daar SUSHI? Dromen worden waargemaakt in Rotterdam: sushiliefhebbers kunnen daar hun hart ophalen bij Yo! Hot Food. De winkel verkoopt naast verse sushi ook andere Japanse gerechten. Zucht, dit willen wij ook!

Lush

Lush
Bron: indebuurt

Elke dag die heerlijke zeepgeuren ruiken lijkt ons geweldig. Op Amsterdam Centraal heeft Lush een winkel, maar wij zouden zeker niet klagen als er ook eentje op station Delft komt. Sterker nog, de welkomsfanfare staat klaar!

Yoghurt Barn

yoghurt barn
Bron: indebuurt

Goed; je vindt op station Delft genoeg plekken waar je een broodje kunt scoren. Maar wat als een vers yoghurtje meer je ding is? Daarom willen we net als in Amsterdam een vestiging van Yoghurt Barn op het station! Dan haal je onderweg snel een heerlijk en gezond ontbijtje.

Dunkin’ Donuts

dunkin' donuts
Bron: indebuurt

Op onder andere Utrecht Centraal kun je helemaal (do)nuts gaan in deze winkel vol kleurrijke lekkernijen. Het zou toch fantastisch zijn als je ook een Dunkin’ Donuts had op station Delft? Wie start een petitie?

We want more, we want more

Welke winkel zou jij dolgraag op het station in Delft zien? Laat het ons weten!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.