Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze nieuwe gerechten op de kaart van Kwalitaria wil je uitproberen

Aangeboden door Kwalitaria Délifrance Vesteplein 26 september 2019

Op van die koude, regenachtige herfstdagen kun je snakken naar iets warms. Gelukkig staat nieuwe kaart van Kwalitaria vol lekkers om je mee op te warmen. We delen de vijf gerechten die je dit seizoen wilt uitproberen.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Pita rund champignon

Echt een lekker broodje om mee te lunchen of dineren, dat is de pita met rund en champignon. Hij wordt gevuld met courgette, champignons en runderreepjes. In het broodje zit huisgemaakte paddenstoelenmayonaise: een topcombinatie!


Meer over Kwalitaria Délifrance Vesteplein ontdekken?

Kwalitaria Délifrance Vesteplein snackbars

Geopend10:00 - 21:00

Vesteplein 136, Delft

Bekijk meer:snackbars

Funghi burger

Nog zo’n topper waar het water je van in de mond loopt: de funghi burger. Het broodje is belegd met een burger van MRIJ-rundvlees. Dat staat voor Maas-Rijn-IJssel: dit is het gebied waar dit koeienras is ontstaan. Het vlees is supermals, sappig en afkomstig uit Nederland. Verder is de burger belegd met paddenstoelentapenade, rucola, rode ui, Parmezaanse kaas en tijmmayonaise.

Kastanjechampignon kroket

Eet je een dagje geen vlees? Bestel de kastanjecampignon kroket en je mist het vlees niet eens. De romige ragout van champignons is onwijs lekker. Een topsnack voor tussendoor of naast de patat!

Champignon special

Even geen zin in een frietje mét? Bestel dan de champignon special. Je krijgt een portie Kwalitaria friet met daarop runderreepjes, uienringen, courgette, kastanjechampignons, rucola en paddenstoelenmayonaise. Jummie!

Stroopwafelmilkshake

Als je trek hebt in een toetje, is de stroopwafelmilkshake écht een aanrader. We bedoelen maar: stroopwafels zijn lekker en milkshakes ook. Stop deze twee bij elkaar en je hebt een topcombinatie!

Trek gekregen? Je kunt hier meteen bestellen.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.