5 x deze gerechten van Van Maanen wil je proeven

Aangeboden door Van Maanen Delft 2 mei 2019

Even lekker lunchen of de dag relaxt beginnen met een goed ontbijt: je kunt ons ervoor wakker maken. Met de relaxte sfeer, mooie inrichting en superlekker eten is Van Maanen hier de ideale plek voor. Sinds kort is er een splinternieuwe menukaart en man, wat staan daar goede gerechten op. We lichten wat pareltjes voor je uit. 

Van Maanen ontbijt

Na het Van Maanen ontbijt hoef je waarschijnlijk ook niet meer te lunchen, maar dat is helemáál niet erg. Je krijgt twee dikke plakken Landbruin Zadenbrood, ham, kaas, scharrelei, een roombotercroissant die zó uit de oven komt rollen en daarbij jam van Heerlijkheid Mariënwaerdt. Naast al dat lekkers krijg je ook nog een vers geperste jus d’orange en koffie of thee naar keuze. Natuurlijk zijn alle producten hartstikke vers en komt het desembrood vers uit de oven. Als dat geen goed begin van je dag is…

Alles uit de bakkerswinkel

Als je wel eens bij Van Maanen bent geweest, weet je waarschijnlijk wel dat het pand bestaat uit twee delen. In de winkel kun je terecht voor gebak, brood en koekjes, aan de andere kant kun je plaats nemen voor een kop koffie of een lunch. Vanaf nu kun je de tompoucen, ham-kaascroissants en ander lekkers uit de bakkerswinkel ook gewoon bestellen bij je kopje koffie. En andersom kun je het brood van je lunch ook mee naar huis nemen.

Pompoensoep

Sinds kort kom je de producten van Heerlijkheid Mariënweardt tegen bij Van Maanen. Op het landgoed in de Betuwe worden allerlei soorten biologische groenten en fruit geteeld en daar wordt jam en soep van gemaakt. Die kun je kopen in de bakkerswinkel, maar ook bestellen als lunch. Denk bijvoorbeeld aan pompoensoep met daarbij een verse snee brood van Van Maanen. Heb je liever een kaasstengel? Dat kan ook!

van maanen
Ook nieuw op de kaart: Broodje rosbief op handgemaakt brood met gegrilde courgette, sla en basilicummayonaise

Lunchspecial

Wist je dat je bij alle boterhammen zelf kunt bepalen welk brood je neemt? Er zijn wel negen soorten waar je uit kunt kiezen! Om het je makkelijk te maken, staat er bij elk brood een suggestie. Zo is Donker Zadenbrood het lekkerst bij de lunchspecial. Dit is een dikke boterham met gerookte zalm, avocado, krabsalade en slamix. Wil je liever een spelt, volkoren of witte boterham? Dan is dat geen probleem.

High tea

Met de nieuwe menukaart is ook de high tea veranderd. Die wordt namelijk samengesteld met allerlei kleine zoete en hartige lekkernijen uit de bakkerswinkel én van de kaart. Voor €15,95 geniet je van heel veel lekkers én onbeperkt thee. Het uitproberen waard!

Lees ook:

Onbeperkt brunchen met croissantjes van de bakker: hier kan het

Er is niets dat meer ‘vakantiegevoel’ zegt dan ontbijten buiten de deur. En aangezien het waarschijn...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Van Maanen Delft. Meer over Van Maanen Delft ontdekken?

Van Maanen Delft restaurants en horeca

Nu gesloten08:00 - 18:00

Hippolytusbuurt 3, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.