5 x deze biertjes wil je de volgende keer bestellen in de kroeg

Aangeboden door Belgisch biercafé Bélvedère 15 december 2018

Niet alleen in Brabant, maar ook in Delft zijn de dagen kort en begint de nacht vroeg. Kortom: de perfecte gelegenheid om (net als Guus Meeuwis) de hele avond door te brengen in de kroeg. Natuurlijk hoort daar een goed glas bier bij. En laten ze er daar bij Belgisch Biercafé Belvédère nu net héél veel van hebben… Eric tipt vijf biertjes die je deze winter wilt proeven.

St. Bernardus Christmas Ale (10%)

“Volgens veel mensen is dit het lekkerste kerstbier ter wereld. En ja, dat moet je geprobeerd hebben… Het is een donker, stevig bier met een volle smaak. Echt eentje voor een koude decemberavond!”

Straffe Hendrik Heritage 2017 (11%)

Voor limited edtion bieren moet je bij Belvédère zijn. “De Straffe Hendrik Heritage uit 2017 is er eentje uit die categorie. Het is een speciale versie van de Quadrupel en hij is gerijpt op wijnvaten. Dat geeft het bier een heel bijzondere smaak.”

Winter Brigand (9%)

“In tegenstelling tot zijn donkere broeders is de Winter Brigand blond. Desondanks is het met een alcoholpercentage van 9 procent nog steeds een stevig biertje.”

Avec Les Bon Voeux (9,5%)

“De naam van dit bier betekent: met de beste wensen. Dit bier werd vroeger met de jaarwisseling gegeven als relatiegeschenk. Maar je mag het natuurlijk ook voor of na oud en nieuw drinken. De smaak is zacht, bitter en fruitig en de kleur koperblond.”

Kasteel Cuvée du Chateau (11%)

“Kasteel Cuvée du Chateau hebben we de hele winter op tap. We schenken hem in een prachtig glas, waardoor het echt een feestje is om te drinken. Het bier is donkerbruin van kleur en een tikje zoet. Heerlijk met wat borrelhapjes erbij!”

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Belgisch biercafé Bélvedère. Meer over Belgisch biercafé Bélvedère ontdekken?

Belgisch biercafé Bélvedère cafés

Nu open12:00 - 01:00

Beestenmarkt 8, Delft

Bekijk meer:cafés

adv.