Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x de nieuwste ijssmaken van De Lelie (en ja: je wilt ze allemaal proeven)

Aangeboden door Chocolaterie – Gelaterie De Lelie 1 oktober 2019

Het ijsseizoen mag dan officieel geëindigd zijn, bij De Lelie op de Gasthuislaan kun je nog steeds terecht voor een bolletje ijs. En dat is maar goed ook, want er liggen ontzettend lekkere smaken in de vitrine. Watertand maar mee:

Stoofpeertjes mascarpone

Het is herfst en wat eet je dan? Stoofpeertjes natuurlijk! De ijsmakers hebben een heerlijk romig ijsje ontwikkeld met mascarpone en de zachte smaak van peer en kaneel. Je kunt er vanuit gaan dat dit ijs is gemaakt met héél veel stoofpeertjes: voor minder doen ze het niet bij De Lelie.

Speculaas roomijs

Speculaas roomijs

Het water loopt ons in de mond alleen bij de gedachte aan een hoorntje met een bol speculaas roomijs. Het is lekker romig en heeft een krokantje door de speculaas. Een ijsje om bij weg te dromen.

Frisse kastanje sorbet

Als je in een avontuurlijke bui bent, moet je zéker het kastanje sorbetijs proberen. Het is lactosevrij en heeft een verrassende kastanjesmaak. En ach, je kunt er bij De Lelie toch wel vanuit gaan dat het lekker is.

Barraquito

Barraquito

Het liefst zouden we linea recta naar De Lelie gaan en een bolletje barraquito bestellen. En dat wil jij na het lezen van de ingrediënten ook. Het ijs is gemaakt van espresso, Licor 43, kaneel en limoen. Een smaakbeleving die je niet snel vergeet!

Kaneelijs

Kaneelijs is typisch zo’n smaak die geweldig combineert met alle bovenstaande ijsjes. Want zeg nou zelf: een hoorntje of bakje met maar één bolletje, da’s niks.


Meer over Chocolaterie – Gelaterie De Lelie ontdekken?

Chocolaterie – Gelaterie De Lelie ijssalons

Gesloten10:00 - 18:00

Voorstraat 10, Delft

Bekijk meer:ijssalons

adv.