Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x de beste snackbars van Delft volgens jullie

Door Iris Olsthoorn 13 oktober 2018

De beste kapsalon, een kroketje om over naar huis te schrijven of een goddelijke bamischijf. Jullie zijn er dol op, bleek toen wij een oproepje op Facebook plaatsten. Voor de beste snacks lopen jullie echter niet zomaar ergens binnen. Dit zijn de beste snackbars in Delft .. volgens jullie! In willekeurige volgorde:

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Snackbar Kockie

Het leek wel alsof er een heel blik Kockie-fans open getrokken werd, want onder de oproep wemelde het van lovende woorden over deze snackbar aan de Krakeelpolderweg. Niet alleen de service, de versheid en de smaak wordt gewaardeerd door bezoekers, er zijn ook een hoop mooie verhalen ontstaan in Kockie! Een kleine greep uit de reacties:
Meer over Snackbar Kockie ontdekken?

Snackbar Kockie snackbars

Vandaag gesloten

Krakeelpolderweg 45, Delft

Bekijk meer:snackbars

De Snek

Ook veelvuldig genoemd is De Snek. Delftenaren waarderen deze snackbar in Vrijeban vooral om zijn vers gesneden friet. En de kapsalon zou zelfs beter smaken dan bij de Turk!
Meer over De Snek Delft ontdekken?

De Snek Delft snackbars

Geopend14:30 - 20:30

Bieslandsekade 5D, Delft

Bekijk meer:snackbars

Bram Ladage

Friet- en krokettenliefhebbers weten de weg ook goed te vinden naar Bram Ladage aan de Paradijspoort. Vooral de klantvriendelijkheid van de twee jonge eigenaren wordt gewaardeerd:


Meer over Bram Ladage Delft Centrum ontdekken?

Bram Ladage Delft Centrum snackbars

Gesloten11:00 - 19:00

Paradijspoort 8, Delft

Bekijk meer:snackbars

Die Twee

Iets verder buiten het centrum van Delft, kun je ook terecht voor een heerlijk patatje met. Tenminste, als we de fans van Cafetarie Die Twee moeten geloven! De vriendelijke service is een van de redenen waarom mensen hier graag komen:


’t Oekie

’t Oekie heeft óók veel fans. Sommigen rijden zelfs helemaal om voor een lekker maaltje hier. Verder wordt de snackbar genoemd om zijn schone manier van werken. Wel zo fijn, natuurlijk!


Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.