Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x chique uit eten voor minder dan 30 euro tijdens de Restaurantweek

Door Ilse Zoutewelle 6 maart 2018

Het is nationale restaurantweek! Dat betekent dat je voor een klein prijsje leuk én voordelig uit eten kunt in Delft. We tippen 5 restaurants waar je van 5 tot en met 21 maart een vorkje kunt prikken.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Over Restaurantweek

De meeste restaurants serveren tijdens de restaurantweek 2018 een verrassingsmenu voor 27,50 euro. Sommige restaurants vragen iets extra’s omdat ze bijvoorbeeld in de Top 250 staan. Kijk hier voor een overzicht van alle restaurants uit de regio die meedoen aan Restaurantweek 2018. Let op: reserveren kan alleen via de website van Restaurantweek!

Het Vermeertjehet vermeertje delft

Een etentje bij Het Vermeertje betekent dat je sowieso verrast wordt, want chef-kok Ewart zet bijvoorbeeld gerechten als hartige clafoutis met pepitas en paprikareductie op de kaart. Wat je tijdens het diner voor de Restaurantweek krijgt, is een verrassing.


Meer over Het Vermeertje ontdekken?

Het Vermeertje restaurants en horeca

Geopend17:30 - 21:30

Nieuwe Langendijk 52-54, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Van der Dussen

Van der Dussen Delft

In dit historische tentje in het centrum van Delft zit je voor zowel vlees als vis goed. Tijdens de restaurantweek kun je hier in alle rust terecht voor het verassingsmenu. Je kan zelfs zien hoe je gerecht gemaakt wordt, want je kijkt rechtstreeks de keuken in van het restaurant. Van der Dussen behoort tot de Top 250 van restaurants. Je betaalt dus  €2-, per persoon extra als je hier gaat eten.


Meer over Van der Dussen ontdekken?

Van der Dussen restaurants en horeca

Geopend17:30 - 22:00

Bagijnhof 118, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Artusi

Italiaans eten is heus niet alleen maar pizza en supersimpele pasta, daar kom je wel achter na een maaltijd bij Artusi. Het menu is ook hier een verrassing. Let op: omdat Artusi bij de Top 250 hoort, betaal je hier €2,- extra.


Meer over Restaurant Artusi ontdekken?

Restaurant Artusi Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Voorstraat 20a, Delft

Bekijk meer:Permanent gesloten

Brasserie ’t Crabbetje

crabbetje-delft

Voor de visliefhebber is restaurant ’t Crabbetje dé plek om te bezoeken tijdens de restaurantweek. Niet alleen serveren ze hier verschillende vissoorten, de inrichting is ook afgestemd op hun specialiteit. Van 5 maart tot 21 maart komt de chef met een menu vol producten aangepast aan het seizoen. Dit menu kun je combineren met wijnen uit allerlei verre landen.


Meer over Brasserie ’t Crabbetje ontdekken?

Brasserie ’t Crabbetje restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Verwersdijk 14, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

De Waag

restaurant de waag

Ooit wel eens op de tweede verdieping van De Waag geweest? Zo niet: doen! In het restaurant worden bijzondere gerechten geserveerd die sterrenwaardig zijn. Als je jezelf nog eens extra wilt verwennen, kan je er ook een bijpassend wijnarrangement bij nemen.


Meer over De Waag ontdekken?

De Waag restaurants en horeca

Geopend10:00 - 01:00

Markt 11, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.