5 redenen waarom we Bij Best niet meer kunnen missen in Delft

Aangeboden door Bij Best 22 april 2018

Hoera! Het team van Bij Best mag op 22 april één kaarsje uitblazen. In een jaar tijd heeft de lunchroom zich aardig onmisbaar gemaakt in Delft. Waarom? Hierom:

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

De relaxte sfeer

bij-best-terras

 

De slogan van Bij Best is ‘Eat, Drink & Relax – maak je niet ‘dik’ en geniet’. Dat idee wordt goed doorgevoerd, want je wordt hier niet gedwongen om je koffie achterover te slaan en weer weg te gaan. Ook al zit je de hele middag spelletjes te spelen bij één kopje koffie: het is prima. Verder is de zaak ruim opgezet, dus je kunt volop bijpraten zonder dat de buurman ook meteen op de hoogte is van jouw wel en wee.

Bij Best bars

Nu gesloten09:30 - 17:30

Vrouwjuttenland 22, Delft

Bekijk meer:bars

De knipoog naar de Indonesische keuken

indisch-buffet-bij-bestHet stukje spekkoek bij de koffie, de Indonesische koolsalade bij de lunch en saté van het huis… Wij zijn dol op de Indische touch van Bij Best! Dat maakt de zaak nét even anders-dan-anders en geeft een gezellige sfeer. Ook het Indonesische buffet op de eerste zondag van de maand is een succesnummer. Achterin de zaak komt een buffet te staan waar je met je eigen clubje rustig je eten kunt opscheppen. Van pittige nasi tot gado gado en overheerlijke rendang: wij krijgen er geen genoeg van! En heb je kinderen? Dan is het buffet zéker een aanrader, want het is een leuke manier om ze eens eten te laten proeven uit een andere keuken.

De grilled sandwiches

jubileumbroodje-bij-best
De jubileumsandwich!

De grilled sandwich ‘kip in ’t bakkie’ is afgelopen jaar genomineerd als ‘Beste lunchroombroodje van Nederland’ en dat is niet zo gek. De grilled sandwiches van Bij Best zijn méga lekker: het zijn stuk voor stuk flinke broodjes met verrassend beleg. Denk bijvoorbeeld aan een sandwich met brie, crispy bacon en guacamole of makreel met koetoembar-crème fraîche saus. Ter ere van de verjaardag van Bij Best staat er in de maand mei een speciale jubileumsandwich op het menu. Deze is belegd met avocado, bacon, twee zachtgekookte eitjes en cottage cheese met bieslook. Voor een paar euro meer krijg je er ook nog een dagsap of jus d’ orange bij: dan kost je complete lunch maar een tientje!

De high tea

High tea’en is altijd leuk. Heb je even geen zin in een etagère vol scones en cupcakes? De high tea van Bij Best is een aanrader: je krijgt drie gangen met verschillende lekkere hapjes van de kaart. Je begint met een dagsoepje, waarna je een grote plank krijgt met onder meer een satéstokje, een salade en een grilled sandwich. De derde gang is een zoete plank bomvol lekkere taartjes, spekkoek, churros en bonbons. Daar krijg je natúúrlijk ook onbeperkt thee bij. 

De terrasboot

Terras terrasboot bij best
Zie je jezelf al zitten? Foto: Bij Best

De terrasboot van Bij Best kan nooit genoeg geprezen worden. Vanaf ’s ochtends vroeg staat het zonnetje op de boot, tot hij in de avond laat weer onder gaat. Dat betekent dus lekker rustig ontbijten, lunchen, koffie drinken én borrelen in de volle zon! Een extra bonus is dat het hier vaak wat minder snel vol is dan op de andere terrassen in Delft. Een verborgen pareltje, dus.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.