5 x waarom je je vriendin moet meenemen naar Quetzal

Aangeboden door Quetzal Delft 17 mei 2018

Een goede middag winkelen en bijkletsen met vriendinnen bevat minimaal één tussenstop voor wat lekkers. Tip van ons: ga de eerstvolgende keer naar chocoladebar Quetzal, want dat is de perfecte plek. We vertellen waarom.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Het is er ook héérlijk in de zomer

Als je dacht dat Quetzal alleen een fijne plek was om in de winter warme choco te drinken, hebben we goed nieuws voor je. Quetzal heeft namelijk ook megalekkere milkshakes, smoothies, ijscoupes en freakshakes (milkshakes met heel veel toeters en bellen). Wij kregen een zomerse proeverij met een mokka milkshake, smoothie met ananas en appel en maltheser milkshake. Bye bye hitte en hello heerlijke verkoeling!

Quetzal Delft koffiebars

Nu gesloten10:00 - 18:00

Voorstraat 4, Delft

Bekijk meer:koffiebars

De sfeer is ontspannen

Wij (Iris en Ilse) mochten de zomerproeverij uitproberen!

Eigenaar Valentijn vertelt: “We krijgen van vaste gasten te horen dat ze zich hier echt op hun gemak voelen. Je zit hier relaxt en we kijken je niet weg. Of je hier nu een half uurtje zit of anderhalf uur om eens écht bij te praten: voor ons is het prima. Ook letten we erop dat het hier goed schoon is en dat wordt gewaardeerd.”

Het is écht een chocoladehemel

Wanneer we binnenkomen horen we ‘welkom in de chocoladehemel’ en daar is geen woord van gelogen. De warme chocolademelk, brownie en chocoladeboterkoek zijn écht heel erg lekker. Waar chocolademelk vaak een schep poeder met véél suiker is, is de chocolademelk van Quetzal heel puur. Je krijgt warme, opgeschuimde melk met vloeibare chocolade erin. Afhankelijk van je keuze (die is trouwens nog verdraaid lastig, er zijn zó veel smaken!) gaat er bijvoorbeeld nog speculaas, caramel of kaneel in.

Alles is mogelijk

Zin in een brownie met slagroom, aardbeien én maltezers? Valentijn maakt het voor je!

Heb je zin in een over the top freakshake, maar wil je liever warme chocolademelk in plaats van een milkshake? Kan gewoon. “We staan met zijn tweeën hier in Delft en de zaak is van onszelf, dus zo’n beetje alles is hier mogelijk”, vertelt eigenaar Linda. “Zo hebben we laatst een freakshake gemaakt zónder slagroom en gluten. We krijgen soms de meest bijzondere verzoeken, maar dat is geen enkel probleem. Dat maakt het leuk en uitdagend: wij maken het wel!”

Je kunt deze lekkernijen allemaal uitproberen

Hier krijg je toch trek van?

Heb je zin om al die zomerse shakes en smoothies uit te proberen bij Quetzal, samen met je vriendinnen (of je moeder/zusje/buurvrouw)? Kom dan op 11 juni van 19.30 tot 21.30 uur langs en doe mee aan de proeverij avond. Dan kan je deze zomerse lekkernijen meteen uitproberen! En o ja: je krijgt ook wat stukjes brownie en boterkoek, want die zijn zomer én winter niet te versmaden. De proeverij kost €15,- per persoon. Reserveren kan in de winkel of via mail, telefoon of messenger.

Topper

Zomerproeverij voor €15,-

Quetzal Delft
Eten en drinken - Geldig t/m 11 jun 2018
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.