De high tea van Lunchcafé Leonidas is fantastisch en dit is waarom

Aangeboden door Lunchcafé Leonidas 21 juli 2018

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij vinden high tea’en één van de leukste manieren om bij te kletsen met mams/vriendin/schoonzus. Lunchcafé Leonidas is daarvoor de allerbeste locatie in Delft, vinden wij. Waarom? Hierom!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Je kunt altijd terecht

Of je nu om 10.00 uur ’s ochtends of 15.00 uur ’s middags wilt high tea’en: bij Lunchcafé Leonidas maakt het niets uit. Ze hebben geen speciale ‘high tea tijden’ en zijn zeven dagen per week geopend. Wel zo fijn!

Als je niet van thee houdt, krijg je gewoon koffie

Ik heb een verjaardagspartijtje! #leonidasdelft

A post shared by Carmen Morris (@carmen.morris) on

Ben jij dól op de lekkere hapjes van een high tea maar kan de thee je gestolen worden? Geen probleem: voor dezelfde prijs krijg je een lekkere kop koffie en ijswater. 

Zo’n beetje alles is zelfgemaakt

Foto: @like.to.do via Instagram

Lunchcafé Leonidas heeft een speciale kok voor de high tea. Die maakt de zoete en hartige hapjes gewoon zelf en iedere dag vers. Doordat deze kok altijd aanwezig is, kun je ook gewoon binnen komen lopen voor een high tea. 

Je krijgt altijd wat anders

High Tea met mamma. 💕

A post shared by Kim (@dansenindestorm) on

De high tea kok werkt met seizoensproducten, dus je krijgt altijd vijf verschillende zoete- en hartige hapjes. Dus ook als je de high tea van Leonidas al eens hebt gedaan, blijft het leuk om terug te komen!

Dieetwensen zijn geen probleem

Ben je vegetariër, kun je niet tegen lactose of heb je glutenallergie? Geen enkel probleem! Geef het even door bij je reservering (da’s dan wel handig) en de kok maakt iets anders voor je. Ook als je óntzettend veel zin hebt in bijvoorbeeld mosterdsoep, kun je dat doorgeven: het wordt met alle liefde voor je klaargemaakt.

En o ja: de high tea van Lunchcafé Leonidas is ook heel leuk als cadeautje! Je kunt hem hier meteen bestellen of kopen in de winkel.

Lunchcafé Leonidas lunch

Nu gesloten09:00 - 18:00

Choorstraat 24, Delft

Bekijk meer:lunch
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.