5 lekkere dranken voor in of bij de koffie

Aangeboden door Wine & More by Arjan 10 november 2018

Open haard aan, warme plaid over je benen en een verse kop koffie erbij… Hoe fijn is dat? Verwen jezelf de volgende keer nog eens extra en schenk er een likeurtje bij in. Drankenspecialist Arjan van Wine & More tipt vijf dranken die heerlijk zijn voor bij de koffie.  

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Kilbeggan Irish Whiskey

“Op een koude herfstdag is een sterke Irish Coffee heerlijk. Met de whiskey van Kilbeggan weet je zeker dat je Irish Coffee een succes wordt. Deze whiskey wordt gemaakt volgens een recept dat 256 jaar (!) oud is. Alleen het fijnste water en de beste gerst worden gebruikt en dat proef je terug.”

De Kilbeggan is nu in de aanbieding van €21,99 voor €17,99.

Wine & More by Arjan slijterijen

Nu gesloten12:00 - 18:00

Choorstraat 38, Delft

Bekijk meer:slijterijen

Liquorccini

“Je kent ze ongetwijfeld, de Italiaanse cantuccini koekjes. De smaak van amandel, sinaasappel, kaneel, steranijs is ook verkrijgbaar als een heerlijke likeur. Dit drankje is heerlijk in je koffie, maar in een klein glaasje naast je bakkie pleur doet hij het ook erg goed. Vergeet niet om er een cantuccini koekje bij te nemen, want dat maakt het extra lekker!”

De Liquorccini is nu in de aanbieding van €17,49 voor €14,99.

Calvados Coquerel

 

“Heb je ooit wel eens Calvados geproefd? Dit is een drank die lijkt op cognac, maar wat fruitiger is van geur en smaak. Calvados doet het heel goed doet bij de koffie. De Cocquerel is twee jaar gerijpt op eikenhouten vaten en smaakt heerlijk.”

De Calvados Cocquerel is nu in de aanbieding van €19,99 voor €17,99.

Limo & Cello

“Je hebt tijdens een vakantie in Italië ongetwijfeld al eens een glaasje limoncello gedronken. Maar heb je ook wel eens een beetje limoncello in je koffie geprobeerd? Dat is onwijs lekker! Deze limoncello is gemaakt van citroenen uit Sorrento. Hij is puur van smaak, een beetje stroperig maar toch ook fris. Echt een aanrader!”

De Limo&Cello is nu in de aanbieding van €19,99 voor €17,49.

The Norfolk – Pedro Ximenez

“Waarschijnlijk heb je dit drankje nog nooit geproefd. Pedro Ximenez is een whiskeylikeur die gerijpt is op sherryvaten. Hierdoor wordt de drank stroperig en zoet. Heerlijk om een glaasje van te nemen na het eten, al dan niet vergezeld met een kop koffie.”

De The Norfolk is nu in de aanbieding van €27,99 voor €24,99.

Voor alle aanbiedingen geldt: zolang de voorraad strekt of tot en met zondag 2 december.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.