7 gasten over Lunchcafé Leonidas: ‘De tuin is heerlijk rustig’

Aangeboden door Lunchcafé Leonidas 6 juni 2018

Ben jij –  net als wij – ook zo dol op de lekkere high tea, lunch en taart bij Lunchcafé Leonidas? Er zijn talloze Delftenaren die er ook zo over denken. We verzamelden zeven reacties van blije gasten van Lunchcafé Leonidas. 

‘Heerlijke tuin’

Cathelijne: “De tuin van Leonidas is heerlijk rustig. De bediening is altijd vrolijk en de broodjes zijn heerlijk, ze hebben hier echt goed spul. Verder is het verfrissend om eens in een zaak te zitten die niet zo ‘hip’ is.”

‘Het is hier altijd gezellig’

Fam. Versteeg: “Het is hier áltijd gezellig en goed. De bediening is fijn en de keuken is prima. Graag komen we hier weer terug!”

‘Loes’ gastvrouwschap is on-be-taal-baar!’

Wil: “Naast dat het hier gewoon heel fijn is, heeft die lieve Loes óók nog gezorgd voor mijn favoriete krant. Haar gastvrouwschap is on-be-taal-baar!”

‘Altijd een feestje’

Marleen: “Vijfentwintig jaar geleden kwam ik hier als kind met mijn moeder. Dat was altijd een feestje! Nu hebben mijn kinderen, net als ik toen, hiernaast chocolaatjes uitgezocht. Heerlijk jeugdsentiment!”

‘Heerlijke appeltaart, vers uit de oven’

Ingrid: “Het gebak van Maison Kelder bij Lunchcafé Leonidas is altijd heerlijk. Maar de appeltaart vers uit de oven is ook voortreffelijk! Mijn oma van 96 heeft genoten.”

‘Ontbijten in de tuin is zó fijn’

Paul: “Altijd fijn: ontbijten in de tuin bij Leonidas. We hebben genoten!”

‘Heerlijke high tea’

John: “Na jaren ben ik weer bij Lunchcafé Leonidas geweest om de verjaardag van mijn dochter te vieren. De high tea was heerlijk, geweldig! Ook de service was als vanouds.”

Trek gekregen in een lunch, high tea of high diner bij lunchcafé Leonidas? Dan kun je hieronder meteen reserveren!

Lunchcafé Leonidas lunch

Nu gesloten09:00 - 18:00

Choorstraat 24, Delft

Bekijk meer:lunch

adv.