5 blije gasten van De Schaapskooi: ‘Het feest was precies zoals ik had gehoopt’

Aangeboden door De Schaapskooi 1 februari 2019

Check jij altijd de reviews voor je ergens heengaat? Logisch, want je krijgt een goede indruk van hoe het eraan toegaat. Heel wat Delftenaren hebben al een feest gevierd bij De Schaapskooi. Dit is wat ze ervan vonden:

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Heerlijke hapjes en vriendelijke medewerkers

“We kregen veel complimenten over de heerlijke hapjes, attente en vriendelijke medewerkers én het lekkere speciaalbier van de Koperen Kat. Ook het diner was zeer geslaagd. Onze complimenten over de uitstekende communicatie van de medewerkers met de ceremoniemeesters en de keuken. We hebben een geweldig feest gehad, helemaal super!”

De bediening was attent

“De bediening was attent, het eten en drinken was goed. Iedereen heeft genoten van deze middag. Ook wil ik complimenten doorgeven van de gasten die veganistisch eten: zij waren dik tevreden. Al met al een succes!”

Vanaf de eerste noot werd er gedanst

“Wat een mooi feest was het. Vanaf de eerste noot die er werd gespeeld, is er gedanst. Iedereen heeft genoten. Mijn Whatsapp staat vol met berichtjes van gasten die de locatie mooi vonden en het eten heerlijk. Ik heb ook alleen maar complimenten voor de attente, vrolijke en behulpzame bediening. Ze voelden perfect aan wat er nodig was. Het feest was helemaal zoals ik gehoopt had: ronduit geweldig! Ik ben nog steeds aan het nagenieten.”

Heerlijk: een restaurant voor ons alleen

“We hebben genoten van een voortreffelijk diner en geweldige gastvrijheid bij de Schaapskooi. Het was heel fijn om het restaurant voor onszelf te hebben. We zijn erg blij met de kok en de dames die geserveerd hebben.”

Het was een topdag

“We hebben een geweldige bruiloft gehad! Iedereen had het naar zijn zin. We hebben ook van verschillende gasten gehoord dat het een prachtige locatie is. Wij zijn blij!”

Meer weten?

Als er een feest, bruiloft of vergadering bij jou op de planning staat, weet je dus waar je moet zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan even op de button hieronder.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Schaapskooi Meer over De Schaapskooi ontdekken?

De Schaapskooi vrijetijd en uitgaan

Nu openHele dag

Korftlaan 3, Delft

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.