Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 blije gasten van De Gist: ‘dit is de gezelligste bar van Delft’

Aangeboden door De Gist 23 mei 2018

Raar maar waar: De Gist zit nog maar een half jaartje in Delft. Wij kunnen dit fijne borrelcafé nu al niet meer missen in Delft! Heel veel andere Delftenaren zijn het met ons eens, blijkt uit de recensies die de zaak heeft gekregen. Lees maar mee!

‘De gezelligste bar van Delft’

Thijs: “De Gist is de gezelligste bar van Delft, als je het mij vraagt. Leuke bediening en je hebt veel keuze uit drankjes en hapjes. Echt een aanrader!”

‘Gezellige sfeer’

Kirsten: De Gist heeft een leuk concept! Het eten is lekker, het personeel top en de sfeer is gezellig.”

‘Aanbod is divers en lekker’

Quincy: “Ik heb hier met een grote groep gegeten en ik vind het aanbod heel divers en lekker. Als je iets spannends wil eten, kun je hier goed terecht!”

‘Geweldige sfeer, muziek en personeel’

JP: “Dit is de beste nieuwe bar in Delft! Ze hebben een groot aanbod aan hipster-bieren en een geweldig Spaans tapasmenu. Ik probeerde pimientos en calamares: beiden waren heerlijk. De muziek, sfeer en personeel was ook geweldig. Later ben ik terug gegaan voor het ontbijt. Ook dat was heerlijk: met name de hollandaise saus op de Gist benedict is één van de beste die ik ook heb gegeten.”

‘Tof, informeel concept’

Vincent: “Het is een tof informeel concept (je moet gewoon lopen als bij een tapasbar, maar dan is het menu veel diverser). Het pand is prachtig opgeknapt en de entourage is van onder tot boven stijlvol uitgewerkt. De koffie is – niet geheel onbelangrijk – ook superlekker.”

Kom langs!

Heb je nú alweer zin om dit fijne café met een bezoekje te vereren? Zorg dan dat je aanstaande zaterdag 26 mei even langs gaat, want dan viert De Gist dat ze een half jaar open zijn. Vanaf 20.00 uur trakteren ze op muziek van Dann Hill: dit is een band met een Mumford & Sons-achtige sound. Daarnaast zijn er alleen zaterdag hotdogs uit de houtskooloven te krijgen. Perfect hapje om te eten op het terras met een zonnetje op je gezicht! Daar past het zomerse drankje Dark & Stormy perfect bij: een mixed drink met bruine rum, gemberbier en limoen. Wees erbij dus, zaterdag!


Meer over De Gist ontdekken?

De Gist bars

Geopend09:00 - 01:00

Phoenixstraat 4, Delft

Bekijk meer:bars

adv.