4 x superlekkere gerechten op de nieuwe kaart van restaurant Swing

Aangeboden door Hampshire Hotel – Delft Centre 21 februari 2018

Het is bijna voorjaar (ja echt!) en daarom gaan de winterse gerechten bij restaurant Swing de deur uit om plaats te maken voor frisse lentegerechten. We zetten de vier lekkerste gerechten voor je op een rijtje.

Gegrilde runderentrecôte

De runderentrecote wordt geserveerd met een doperwtencrème en jus van peterselie en likeur van de  Doyenne du Comice peer. Het vlees is biologisch, dus je kunt het gerecht met een gerust hart bestellen. De combinatie met de perenlikeur maakt dit hoofdgerecht extra bijzonder!

Vegetarische lasagne

Je kunt bij restaurant Swing ook heel goed eten als vegetariër, dat bewijst dit gerecht wel. In de lasagne zit gegrilde aubergine, tomaat, crème fraiche en avocado. Wij zeggen: topcombinatie!

Schelvisfilet

De schelvisfilet van restaurant Swing heeft een MSC keurmerk, dit betekent dat hij duurzaam gevangen is. Deze vis komt met een salsa van zongedroogde tomaten en basilicum en doet het heel goed als tussengerecht.

Grand dessert

Vooral als het gaat om toetjes is het zó moeilijk kiezen uit al het lekkers. Daarom staat er een grand dessert op de kaart: hierbij krijg je van alle dessertjes (zoals vanille parfait en cheesecake) een klein stukje, zodat je niets mist. Extra leuk: je kunt hem delen met je tafelgenoten!

Hampshire Hotel – Delft Centre hotels

Nu open17:00 - 22:00

Koepoortplaats 3, Delft

Bekijk meer:hotels