Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

4 x deze horecazaken in Delft zouden een drive-thru moeten hebben

Door Carin van der Meij 18 februari 2020

Drive-thru, drive-in of drive-through. Het concept heeft verschillende namen, maar draait om hetzelfde: gemak. Het aanbod in Nederland, laat staan in Delft, is alleen niet heel groot en dat zien wij graag anders. In het kader van ‘thinking big’ hopen wij binnenkort deze drive-ins in Delft te verwelkomen.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Koffie-drive-thru van Kek

Kek ad koffietest

Een verse cappuccino of flat white: met een koffie-drive-thru ga je fluitend naar je werk toe. Een drive-in van Starbucks zou zeker niet misstaan in Delft en bij de drive-thru van bijvoorbeeld Kek komen we al helemaal elke dag op de koffie. En doe er dan ook maar meteen zo’n lekker (suikervrij) taartje bij!

Pizza-drive-through

pavarotti delft

New York Pizza, Domino’s of Pavarotti: ze mogen van ons allemaal een drive-thru openen. Onderweg een slice margherita of funghi halen lijkt toekomstmuziek, maar dat is het niet. Binnenkort opent langs de snelweg bij Goes de allereerste pizza-drive-through van Nederland. Hopelijk volgt Delft snel.

Drive-in van ijssalon de Lelie

Chocolaterie - Gelaterie De Lelie

Geen hamburger of frietjes, maar een drive-in voor schepijs. Dat noem je ook wel a dream come true. Op een zomerse dag kun je dan na je werk langs ijssalon de Lelie rijden om even af te koelen met een ijsje. Met meerdere bestelraampjes gaat dat vast sneller dan de rij mensen die er soms staat!

Broodje-Leo-drive-thru

Slager Leo van Vliet Delft

Stel: je bent onderweg naar je werk en opeens kom je erachter dat je je lunchtrommel thuis hebt laten liggen. Stom, maar geen man over boord. Je rijdt gewoon langs de drive-thru van bakker Leo van Vliet en pikt even snel een broodje. Je hoort het al: wij zien er wel brood in.

Dromen maar

Hebben we iets in je aangewakkerd en barst je van de drive-thru suggesties? Stuur jouw ideeën door naar [email protected] en wie weet verschijnt jouw briljante concept binnenkort in een artikel op indebuurt.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.