3 x waarom we chocoladehemel Quetzal niet meer kunnen missen in Delft

Aangeboden door Quetzal Delft 15 november 2018

Hoera! Op 15 november mag Quetzal één kaarsje uitblazen. In een jaar tijd heeft de chocoladehemel zich aardig onmisbaar gemaakt in de stad (waar moet je anders met je chocoladecravings naar toe?). Drie redenen waarom we de chocoladehemel niet meer kunnen missen in Delft:

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

De overheerlijke chocolademelk

quetzal delft

Je kunt zeggen: chocolademelk is toch overal min of meer hetzelfde. Maar als je die van Quetzal eenmaal hebt geproefd, weet je dat er zéker verschil zit tussen de een en de ander. Bij Quetzal wordt de chocolademelk gemaakt met gesmolten chocolade en warme melk en dat smaakt héél anders dan de variant uit een pak. Ze zijn te krijgen in 100 verschillende smaken: van wit met praliné tot extra puur met karamel en zeezout. Wij probeerden de warme chocolademelk al eens uit. Hier lees je onze ervaring:

5 x waarom je je vriendin moet meenemen naar Quetzal

Een goede middag winkelen en bijkletsen met vriendinnen bevat minimaal één tussenstop voor wat lekke...

De geweldige freakshakes

freakshakes quetzal delft

Wie wel eens een freakshake van Quetzal heeft geproefd, weet: ze zijn onwijs lekker en nog hartstikke fotogeniek ook. Eigenaren Linda en Valentijn hebben een aantal ‘standaard’ freakshakes, maar je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. “Wij zijn heel flexibel: wil je een freakshake met salted caramel, maar heb je geen trek in de bijbehorende pretzels? Dan laten we die weg”, vertelt Linda. “Of als je juist zin hebt in een extra shot chocolade in de chocolademelk, kan dat ook gewoon. Wij maken hem naar jouw smaak!” Je leest hieronder welke freakshakes Quetzal allemaal heeft. Waarschuwing: na het lezen van dit artikel heb je héél veel trek ;-).

freakshakes quetzal delft

Deze freakin’ lekkere freakshakes van Quetzal wil je uitproberen

Wie een freakshake van Quetzal wel eens geproefd heeft, weet: ze zijn ónwijs lekker en nog hartstikk...

De fantastische brownies

quetzal Delft
Foto: Indebuurt Amersfoort.

Als je binnenstapt bij Quetzal, komt de geur van versgebakken brownie je al tegemoet. “Deze wordt speciaal voor ons gemaakt door een bakker met onze eigen Belgische chocolade,” legt Valentijn uit. De brownie is al superlekker in een ‘gewone’ variant, maar je kunt hem nóg lekkerder maken met bijvoorbeeld een potje vloeibare chocolade of banaan, karamel en slagroom. En heb je écht trek? Bestel dan de brownie tower: dit zijn twee verse brownies overgoten met smarties en vloeibare chocolade. “Als je die op hebt, hoef je niet meer te eten, haha. Maar lékker dat het is…”

Heb je de brownie nog niet geproefd, of moet je hem toch écht opnieuw testen? Dan hebben we goed nieuws voor je, want bij aanschaf van een drankje krijg je 50 procent korting op een brownie original. De actie geldt tot en met 18 november, dus wees er snel bij!

Quetzal Delft koffiebars

Nu gesloten10:00 - 18:00

Voorstraat 4, Delft

Bekijk meer:koffiebars
<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.