3 x waarom je echt eens wilt lunchen bij De Beren in Delft

Aangeboden door De Beren Delft 28 juli 2018

Waarschijnlijk heb je al meer dan eens ’s avonds genoten van de spareribs, tournedos en saté bij De Beren. Maar wist je dat je hier sinds kort ook heel lekker kunt lunchen? We geven drie redenen waarom je dit de perfecte plek is voor je volgende lunchdate. 

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Er staan hele lekkere broodjes op de kaart

lunchen de beren

Het belangrijkste onderdeel van een goede lunch is natuurlijk het broodje. Daarvoor zit je bij De Beren wel goed. Op de kaart staan bijvoorbeeld knapperige tosti’s, verrassende clubsandwiches en goed gevulde wraps. Meer trek in een gezond broodje? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een rijkelijk belegd broodje met avocado en ei of gegrilde groente en hummus. Loopt het water je al in de mond?

De Beren Delft restaurants en horeca

Nu gesloten12:00 - 22:00

Beestenmarkt 26, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Superfijn terras

de beren terrasVooral in de zomer is het fijn als je buiten kunt lunchen. Dat is bij De Beren geen énkel probleem, het restaurant heeft een flink terras op de Beestenmarkt. Als het te warm is in de zon, kun je ook een plekje uitkiezen in de schaduw van de bomen of één van de parasols. Wel zo prettig!

Je mag ook van de dinerkaart bestellen

lunchen de beren

 

Op sommige dagen heb je gewoon trek en wil je het liefst een hamburger of flinke entrecôte met patat als lunch. Dat kan gewoon bij De Beren, want je mag tijdens de lunch ook van de dinerkaart bestellen.

Heb je al trek gekregen? Mooi! Op vertoon van onderstaande aanbieding krijg je 50 procent korting op het tweede lunchgerecht. Je luncht de volgende keer dus nog lekker voordelig ook!

lunchen de beren
Topper

50 procent korting op het tweede lunchgerecht

De Beren Delft
Eten en drinken - Geldig t/m 25 aug 2018
<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.