3 x superlekkere borrelhappen van Moeke (+ je kunt er eentje winnen!)

Aangeboden door Moeke Delft 9 maart 2018

Er is geen fijnere manier om je weekend (of avond) te starten dan met een goede borrel! Moeke aan de Beestenmarkt is hier de perfecte plek voor. Niet alleen omdat het er hartstikke gezellig is, maar óók omdat er superlekkere borrelhappen op de kaart staan. Deze moet je eens uitproberen. En o ja: je kunt de borrelplank ‘een tafel vol’ winnen!

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Nacho’s

De nacho’s van Moeke zijn niet-te-versmaden. Hoe dat komt? “Ze komen vers uit de oven, zo bij jou op tafel”, vertelt Bryan. “We hebben twee varianten: eentje met guacamole of een met pulled pork. Vooral die laatste is écht een aanrader.”

Moeke Delft restaurants en horeca

Nu open10:00 - 00:00

Beestenmarkt 16, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Flammküchen

Moeke Delft
De flammkuchen

Moeke’s flammküchen zijn beroemd en dat is niet voor niets. “Dit zijn flammküchen zoals ze bedoeld zijn. Lekker groot en goed belegd. We hebben vijf soorten: caprese, carpaccio, geitenkaas, uit de zee of ‘original’ met kaas en ui. De flammküchen zijn trouwens ook heel lekker als voorgerecht!”

Een tafel vol

borrelen moeke delft

En met een tafel vol, bedoelen ze ook een tafel vol. “Dit is een borrelplank voor vier personen met héél veel lekkers. Op deze plank liggen bitterballen, kipnuggets, kaassoufflés, calamaris, een Italiaanse bol met kruidenboter, stukjes oude kaas en olijven. Je zit hierna geheid stampvol, maar dan heb je wél een goede borrel gehad.”

De winnaar is bekend

Je kon deze borrelplank ínclusief vier drankjes naar keuze winnen! De winnaar is geworden… (trommelgeroffel): Richard Schiettekatte! Van harte gefeliciteerd!

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶