3 redenen waarom je met kerst uit eten moet bij Het Vermeertje

Aangeboden door Het Vermeertje 29 november 2017

Deze kerst even echt uitpakken, maar zelf geen úren in de keuken staan? Ga dan lekker uit eten bij Het Vermeertje. De koks maken hier prachtige gerechten en alles wat jij hoeft te doen, is genieten!

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Je krijgt hier het complete plaatje

het vermeertje delft

Wanneer je met kerst uit eten gaat bij Het Vermeertje, krijg je een avond met alles erop en eraan. De zaak is prachtig versierd en er is écht aandacht besteed aan de gerechten. “Mensen komen vaak binnen rond een uur of zes en gaan soms pas om elf uur naar buiten”, vertelt Cynthia van Het Vermeertje. “Je kunt bij ons de hele avond bijpraten en tafelen met je familie terwijl jij je nergens druk om hoeft te maken.”

Het Vermeertje restaurants en horeca

nu gesloten17:30 - 21:30

Nieuwe Langendijk 52-54, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Er hangt een ontspannen sfeer

het vermeertje delft

“Met kerst werken we met een vast menu, waardoor wij als personeel ook meer tijd en aandacht hebben voor jou als gast. Hierdoor hangt er een ontspannen sfeer.” Verder ben jíj ook ontspannen, want je hoeft niet zelf in de keuken te zwoegen om alles voor elkaar te krijgen. Dat doen de koks van Het Vermeertje wel voor je.

Je krijgt héél veel lekkers voor je geld

het vermeertje delft

Je kunt kiezen uit een drie- vier- of vijfgangenmenu en daarnaast krijg je nog heel veel extra’s. Zo krijg je bij Het Vermeertje standaard een broodje bij binnenkomst en lekkere aperitiefhapjes. Verder krijg je voor het hoofdgerecht nog een verfrissing. Óók als je een driegangenmenu neemt, dus je eet hoe dan ook lekker uitgebreid. Ondanks dat Het Vermeertje met een vast menu werkt, houden ze wel rekening met speciale wensen. “Daar doen we echt ons best op”, legt Cynthia uit. “Je krijgt dus ook met een allergie of speciale wens een volwaardig gerecht.”

Zie jij het wel zitten om kerst te vieren bij Het Vermeertje? Plan je etentje dan op kerstavond of tweede kerstdag, want eerste kerstdag zit al vol. Zorg dus dat je snel reserveert!

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶