3 redenen om te gaan lunchen bij Lunchcafé Leonidas

Aangeboden door Lunchcafé Leonidas 10 april 2018

Even lekker lunchen met je vriendengroep of familie kan soms best een gedoe zijn: iedereen moet bedenken wat hij wil bestellen en dan zijn er ook altijd nog wat types met speciale wensen. En de rekening beginnen we al helemaal niet over. Geen zin in al die sores? Ga naar Lunchcafé Leonidas, want daar kun je lunchen voor één vaste prijs. Drie redenen waarom het hier héél fijn lunchen is:

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Geen verrassingen achteraf

leonidas delft
En bij lekker weer zit je héérlijk in de tuin

Bij Lunchcafé Leonidas kun je met groepen vanaf vier personen een luncharrangement nemen. Bij zo’n arrangement krijg je een mand met warme broodjes en etagères met verschillende soorten beleg. Denk bijvoorbeeld aan feta salade, boerenham met honing mosterdsaus en rosbief met truffelmayonaise. Je kunt dus zelf kiezen hoe je je broodje belegd! Daarnaast krijg je een lekkere kom soep. Je kunt kiezen uit zeven verschillende soorten, dus er zit sowieso iets bij dat je lekker vindt. Dit kost €12,95 per persoon, voor dit geld krijg je óók nog een drankje naar keuze. Hebben jullie trek in een extra drankje of misschien een huisgemaakt kroketje? Dan betaal je iets meer. Het zijn allemaal vaste bedragen, dus achteraf kom je niet voor een vervelende verrassing te staan.

Het eten is vers gemaakt

Alles wat uit de keuken van Leonidas komt, is zelfgemaakt van verse producten. Van de soep tot de broodjes en zélfs de kroketjes: de koks bereiden het zelf. En dat proef je!

Alles is mogelijk

lunchcafé leonidas

Lust de ene vriendin geen ham en eet de ander geen vlees? Geen probleem: bij Lunchcafé Leonidas zijn er prima opties als je vegetarisch, glutenvrij of lactosevrij eet. Zelfs als je geen trek hebt in het soepje vooraf, kan daar iets anders voor geregeld worden.

Lijkt het je wel wat, zo’n verzorgde lunch? Kijk dan hier voor de mogelijkheden. Vergeet niet van te voren te reserveren: dit kan via [email protected] of 015 2157821.

Lunchcafé Leonidas lunch

Nu open09:00 - 18:00

Choorstraat 24, Delft

Bekijk meer:lunch
<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.