3 nieuwe restaurants op de TU (ook voor niet-studenten!)
- 09 juni 2016
- Ilse Zoutewelle
Wist jij dat de horeca van de TU Delft ook toegankelijk is voor niet-studenten? Dat is het wel en je hebt heel wat gemist door er niet eens te gaan eten. Want: 1: goedkoop en 2: lekker. Deze zomer openen er ook nog eens 3 nieuwe ‘restaurantjes’ hun deuren op de campus.
In het restaurant van de Fellowship, de voormalige kantine tussen faculteit Technische Natuurwetenschappen en Luchtvaart & Ruimtevaarttechniek van de TU Delft, komen 3 nieuwe ondernemingen: de Satebar, La Casa Kitchen en Soep & Ballen.
De Satebar
Bij de Satebar scoor je Indonesische gerechten als loempia, soto ayam en natuurlijk echte saté. De sfeer doet denken aan die in Indonesië: daar haal je zo langs de kant van de weg de beste saté. De Nederlandse satebar maakt de saté vers voor je klaar, waarna je er lekker kunt gaan zitten of je weg kunt vervolgen.
La Casa Kitchen
La Casa Kitchen serveert gerechten uit de landen rondom de Middellandse zee zoals pasta en pizza. Ze werken graag met verse, ambachtelijke, gezonde en duurzame producten. De sfeer van simpel, eerlijk en heerlijk eten en drinken staat centraal. Dit alles willen ze doen tegen een betaalbare prijs.
Soep & Ballen
Wat je bij Soep & Ballen krijgt laat zich al raden: huisgemaakte soep, met of zonder vlees. Ook Hollandse klassiekers als een broodje oude kaas, halfom of tartaar zijn er te krijgen. Verder maken ze zelf biologische frieten met huisgemaakte mayonaise voor de lekkere trek.
Deze restaurants serveren allemaal zoveel mogelijk gezond eten voor een zacht prijsje: ideaal voor een drukke dag zonder kookinspiratie dus.
Blijf op de hoogte
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Delft en blijf op de hoogte van alles over en rondom Delft.
