Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gezellig: The Little Gift is omgetoverd in kerstsferen

Aangeboden door The Little Gift 10 november 2016

Zo langzamerhand beginnen we ons huis weer om te toveren in de kerstsfeer. Maar waar haal je al die gezellige kerststukjes en kaarsen vandaan? Nou, bij The Little Gift.

De hele winkel staat sinds een paar dagen afgeladen met heel veel mooie kerst- en winterspullen. Wat dacht je van een dienblad met een goede fles champagne of wijn die is opgemaakt als een winters lifestyle stuk? Of een kerstster op een standaard met een grote kaars erin? Naast de stukjes heeft The Little Gift ook alles voor de kerst, zoals kerstballen, kerstbeelden en kerstgeschenken. Kijk hier maar eens voor wat inspiratie:

Kerstpakketten

Wat natuurlijk ook bij kerst hoort, zijn de kerstpakketten. Die worden bij The Little Gift zelf gemaakt. Je kunt zelf een bedrag doorgeven van het pakket dat je in gedachten hebt voor je personeel of familieleden en dan maakt The Little Gift er iets moois van. De inhoud kan van alles zijn: geurkaarsen van Yankee Candle, Delfts blauw, lifestyle producten of etenswaren. Bij The Little Gift zorgen ze er vervolgens voor dat het een persoonlijk kerstpakket wordt waarbij je waar voor je geld krijgt die nét even anders is dan de standaard pakketten die overal verkrijgbaar zijn. “Vaak zie je namelijk dat de spullen die in deze pakketten zitten maar een waarde hebben van 20 euro, terwijl jij er 25 euro voor betaald”, vertelt Mandy Nobel. “Wij willen aantonen dat dat anders kan door er producten van waarde in te stoppen en er écht moeite voor te doen.”

Is dit iets voor jou? Neem dan contact op met The Little Gift of kom even langs.


Meer over The Little Gift ontdekken?

The Little Gift cadeauwinkels

Geopend13:00 - 17:30

Molslaan 27, Delft

Bekijk meer:cadeauwinkels

adv.