Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nog geen plannen met 1e kerstdag? Boek een nachtje weg in dit toffe hotel

Aangeboden door Hampshire Hotel – Delft Centre 4 december 2020

Dat kerst er dit jaar anders uitziet dan we gewend zijn is een feit. Niet met de hele familie tot diep in de nacht een achtgangendiner nuttigen, of uitgebreid tafelen in je favoriete restaurant met live muziek. In plaats daarvan moet je op zoek naar een alternatief. Het Hampshire Hotel in het centrum van Delft biedt jou de kans om er even tussenuit te knijpen!

Want bij het Hampshire Hotel boek je voor eerste kerstdag een feestelijk arrangement voor jou en je partner/vader of moeder/ broer of zus. Na een dagje struinen door de straten in Delft schuif je aan voor een overheerlijk viergangendiner in het restaurant van het hotel. Ben je klaar met eten en genieten? Dan rol je zo naar je comfortabele kamer waar het je aan niets ontbreekt. Je slaapt in een heerlijk comfortabel bed en de volgende ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Wie wil dat nou niet? Je boekt dit nachtje weg voor €199,- exclusief city tax op basis van verblijf met twee personen.

Escaperoom

Heb je geen zin in een nachtje weg, maar wil je wel wat tofs doen? Dan kan je in het Hampshire Hotel een echte escaperoom boeken. Ze hebben de ‘Beatles-suite’ op de eerste verdieping omgetoverd tot escaperoom. “Dit is een leuke activiteit voor jong en oud. Ik offer er dan ook met liefde een hotelkamer voor op. We zijn trots op deze professionele escaperoom en we gaan er nog lang plezier van hebben”, aldus eigenaar Rogier Camijn.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hampshire Hotel – Delft Centre. Meer over Hampshire Hotel – Delft Centre ontdekken?

Hampshire Hotel – Delft Centre hotels

GeopendHele dag

Koepoortplaats 3, Delft

Bekijk meer:hotels

adv.