Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Newsflash: na Lichtjesavond gaat het feest nog een week door

Aangeboden door De Burgemeesters 7 december 2019

Normaliter zijn de festiviteiten in Delft afgelopen na Lichtjesavond. Maar dit jaar gaat de gezelligheid gewoon door! Er is een heuse Lichtjesweek met een supertof programma. Lees snel verder:

Zoals je misschien al hebt gelezen, gaat Lichtjesavond veranderen. Eén van de plannen die organisatiebureau de Burgemeesters had, was Lichtjesweek. “In eerste instantie dachten we dat het hiervoor te snel was”, vertelt Guy. “Maar er is tóch meer dan genoeg enthousiasme om dit jaar te proefdraaien. Samen met ondernemers en ondersteuning van Gemeente Delft hebben we een tof programma gemaakt voor dinsdag 10 tot en met zondag 15 december.”

Dit is er te doen tijdens Lichtjesweek

Wat er allemaal te doen is? Behoorlijk veel. Natuurlijk start Lichtjesweek officieel op 10 december met het aansteken van de lampjes in de kerstboom. Verder kun je de hele week schaatsen bij Winters Delft. Op woensdag kun je naar een kerstmarkt op de Koepoortplaats, zaterdag en zondag is er de X-MAS Swan Market op de Hippolytusbuurt en op de Heilige Geestkerkhof kun je alle dagen neerploffen in de winterse biergarten. Heb je nog energie over? Dan kun je 15 december meerennen met de Delftse Santa Run. Kortom: er is volgende week héél veel leuks te doen in de stad! Bekijk het hele programma op lichtjesweek.nl.

Volgend jaar nóg groter

Klinkt leuk, hè? Als Lichtjesweek dit jaar een succes is, wordt het in 2020 nog groter aangepakt. Wil je als ondernemer volgend jaar meedoen aan Lichtjesweek? Dan kan je nu al contact opnemen met De Burgemeesters via [email protected]

Lees ook:

lichtjesavond delft (1)

Lichtjesavond 2019: dit is het programma

Nog even en dan is het zover: Lichtjesavond 2019! Zoals altijd is er van alles te beleven in de Delf...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Burgemeesters. Meer over De Burgemeesters ontdekken?

De Burgemeesters

Schieweg 80, Delft

adv.