Dit is waarom de Burgwal the place to be is met Lichtjesavond

Dit is een ondernemersbijdrage 4 december 2017

De Markt is tijdens Lichtjesavond natuurlijk razend gezellig met de mooie kerstboom en gezellige muziek. Wil je na al die drukte even rustig bijpraten met je mede-Delftenaren? Ga moet je naar de Burgwal!

lichtjesavond
Gezellig: de zingende levende kerststal bij De Beierd!

In de straat wordt het een gezellige boel. Voor Fijn Bar & Kitchen staan twee grote tenten waar je terecht kunt voor warme chocolademelk, glühwein en lekkere hapjes van de barbecue. Denk bijvoorbeeld aan een worst met zuurkool, burgertjes en pulled pork. Verder is die tent verwarmd én staan er banken, dus je kunt op je gemakje genieten van de gezelligheid van Lichtjesavond. Wil je liever wat uitgebreider eten? Dan kan je gewoon in het restaurant een hapje doen. Als je bent uitgerust, loop je verder naar de zingende kerststal voor De Beierd. Glühwein erbij en genieten maar.

Kerstnummers bij Santa Run

Niet alleen met Lichtjesavond is het gezellig op de Burgwal, ook tijdens de Santa Run op 17 december is dit the place to be. De kerstmannen starten met rennen (net als bij de Golden Tenloop) bij Tromper Optiek. De Burgwal is dus dé plek om te zijn als je jouw kerstman of vrouw wil aanmoedigen! Wanneer de lopers bezig zijn, hoef je je niet te vervelen. De pianist en drummer James Byron en Jeroen van Stenis spelen tot 17.00 uur lekkere kerstnummers bij Fijn Bar & Kitchen. Ze doen ook verzoekjes, dus vergeet jouw favo nummer niet aan te vragen!

Na de Santa Run krijgen alle lopers gratis warme chocolademelk met slagroom van Fijn Bar & Kitchen. Doe je mee met de loop? Dan moet je dus zéker even langs het restaurant!

Fijn Bar & Kitchen restaurants en horeca

Nu open11:00 - 22:00

Burgwal 11, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca