De Burgwal is de plek waar je moet zijn met Lichtjesavond en dit is waarom

Aangeboden door Fijn Bar & Kitchen 10 december 2018

Lichtjesavond is altijd ontzettend gezellig met de kraampjes, kerstkoortjes en natúúrlijk de boom op de Markt. Het is alleen vaak wel een tikje koud. En dat is nu nét de reden waarom je tijdens je rondje stad langs de Burgwal wilt, want daar kun je héérlijk opwarmen.

Op het terras voor Fijn Bar & Kitchen staat een grote tent. Binnen vind je een gezellige bar waar je warme chocolademelk en glühwein kunt halen. Daarnaast staat er een green egg waar à la minute hamburgers en worstjes worden gebakken. Lekker! Heb je eenmaal je warme drankje en eten in handen, dan kun je gaan zitten op de loungebanken. In de tent hangen heaters, dus je hoeft hier geen kou te lijden.

Dansen maar!

Heb je geen zin om uit te rusten? Dan kun je mee swingen op de deuntjes van James Byron. De pianist heeft ook in een bekende pianobar in Scheveningen gewerkt en weet wel hoe je een feestje moet bouwen. Heb je een verzoeknummertje? Dien hem in, want dat kan gewoon!

Kerst bij Fijn Bar & Kitchen

Niet alleen met Lichtjesavond is het gezellig op de Burgwal. Op kerstavond en met tweede kerstdag kun je hier heerlijk komen eten! Fijn Bar & Kitchen heeft een speciaal kerstmenu samengesteld. Zoals je van het restaurant gewend bent, is dit in de vorm van een proeverij. Jullie krijgen drie keer een etagère op tafel met verschillende gerechtjes. Je krijgt onder meer gerookte wilde zalm met witte chocolade vinaigrette, gevulde kalkoen met abrikoos en rollade voorgeschoteld. Jummie! Het kerstdiner van Fijn Bar & Kitchen kost €39,95 per persoon. Het complete menu vind je hier en reserveren doe je via de oranje button hieronder.

Fijn Bar & Kitchen restaurants en horeca

Nu gesloten10:00 - 23:00

Burgwal 11, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.