Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x dit is waarom je al je feestdagenchocolade bij Leonidas in de Hoven moet kopen

Aangeboden door Chocolaterie Leonidas in de Hoven 17 november 2020

Met de feestdagen in zicht, is het tijd voor chocolade. Heel. Veel. Chocolade. En wat is er dan fijner dan je vrienden en familie verwennen met écht lekkere chocolade? Wij hebben wel een tip waar je die overheerlijke lekkernijen vindt: bij Leonidas in de Hoven óf in de Choorstraat. Om deze redenen:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

De kwaliteit is top

chocolaterie leonidas

Het verschil tussen een chocoladeletter van de supermarkt of eentje uit de chocoladewinkel proef je zeker. “De kwaliteit van Leonidas blijft ongeëvenaard”, vindt Loes van Damme, de eigenaresse van de twee Leonidaswinkels in Delft. “Leonidas gebruikt honderd procent pure cacaoboter voor de omhulling van de bonbons, samen met de allerbeste chocolade. Natuurlijk gebruiken we dit ook voor onze chocoladeletters.”

Leonidas heeft leuke cadeaupakketjes

leonidas

Als je een rondje loopt in de winkel van Leonidas, zie je heel veel mooie cadeaupakketjes staan. Zo kun je bijvoorbeeld voor €13,50 een chocoladebootje kopen dat is gevuld met bonbons, marsepein en een chocoladelolly. Maar als je liever een pakket wilt met kerstchocolade, kan dat ook. En staat er niets tussen dat bij je past? Dan maakt Brenda Noordam graag een cadeaupakket op maat, dankzij haar staat de winkel in De Hoven er zo mooi bij!

Het is niet duur

Chocolade van de bonbonnerie duur? Nee hoor! “Er is veel lekkers in allerlei prijsklassen”, legt Loes uit. “Als je trek hebt in één bonbonnetje kan dat ook gewoon. Nog even en dan is de kerstchocolade er weer. Of er nu één of twintig mee worden genomen, dat is geen enkel probleem.”

Er wordt geen palmolie gebruikt

“In de chocolade van Leonidas vind je geen druppeltje palmolie”, vertelt Loes. “De chocolatiers werken uitsluitend met pure cacaoboter voor de structuur.”

Ze hebben leuke schoencadeautjes

Perfect cadeautje voor in de schoen: deze Sinterklaasjes en Pietjes van chocolade. Je kan zelf kiezen hoeveel je er wilt en ze worden nog leuk ingepakt ook. Voor nog meer leuke en lekkere chocolade cadeaus kan je langs wandelen bij de winkels van Leonidas in de Hoven of in de Choorstraat.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Chocolaterie Leonidas in de Hoven. Meer over Chocolaterie Leonidas in de Hoven ontdekken?

Chocolaterie Leonidas in de Hoven chocolaterieën

Gesloten09:00 - 18:00

Papsouwselaan 488, Delft

Bekijk meer:chocolaterieën

Lees ook

Veel lekkers bij Leonidas om mee te nemen, maar je kunt het ook laten bezorgen

Ondertussen komen de kopjes koffie van thuis ook wel je neus uit. Tijd voor een lekkere latte macchi...
chocolaterie leonidas delft hoven

Leonidas in De Hoven verkoopt meer dan bonbons

Het is inmiddels alweer een jaar geleden dat Leonidas verhuisde naar het grotere pand in de Hoven. D...
lunchcafé leonidas

5 x dit wist je nog niet over Lunchcafé Leonidas

Lunchcafé Leonidas zit al járen in de Choorstraat dus de kans is groot dat je hier al eens bent gewe...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.