Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zondag komt Zwarte Piet langs bij Dex Lunchbar

Aangeboden door Dex Lunchbar 21 november 2016

Ouders die op zondagochtend eens lekker rustig willen ontbijten, kunnen aanstaande zondag 27 november naar Dex Lunchbar.

Want tussen 10:00 en 12:00 uur komt Zwarte Piet voorlezen aan alle kinderen die bij Dex zijn. Ook dansen hij en zijn collega-pieten de Pietendans, mogen de kinderen met Piet op de foto én gaan de kinderen een schoen maken die ze bij Dex mogen zetten. Terwijl de kinderen lekker worden vermaakt, kan jij in alle rust genieten van een ontbijtplankje. Dit houdt in (hou je vast): vers fruit, kruidkoek, hangop met lemoncurd, sneetje brood met oude kaas en Italiaanse ham, bacon/ei muffin en drie mini zoetigheden inclusief een glaasje versgeperste sinaasappelsap en een kopje koffie. Daar doen we het wel voor! Natuurlijk is er voor de kinderen ook genoeg lekkers aanwezig.

Reserveer op tijd!

Wij zeggen: ideale manier om je zondagochtend door te brengen. Zorg trouwens wel dat je op tijd reserveert, want er is plaats voor maximaal 15 kinderen. Dat kan via 015-2123695 of stuur een berichtje via Facebook.


Meer over Dex Lunchbar ontdekken?

Dex Lunchbar Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Brabantse Turfmarkt 61, Delft

Bekijk meer:Permanent gesloten

adv.