Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op deze streekmarkt proef je dit weekend heel veel lekkers uit de buurt

Door Tom Kikuchi 3 april 2019

Hou jij er ook zo van om over marktjes te struinen? Dan hebben we goed nieuws: dit weekend staat de duurzame Lentefair op de agenda bij De Papaver. Op zondag 7 april kun je tussen 11.00 en 16.30 uur langs allemaal verschillende kraampjes struinen. En het mooiste: de toegang is gratis!

Op de Lentefair laten bedrijven hun biologische streek- en seizoensproducten zien. Denk bijvoorbeeld aan een echte imker en Hoeve Biesland. Bij de diverse kraampjes kun je genieten van allerlei biologische hapjes en drankjes.

Verder zijn er veel leuke activiteiten voor zowel ouders als kinderen. Boomklimmen, zwerfavalspellen, zaadbommen maken en nog veel meer.

Wat kun je nog meer doen

Als je alle kraampjes op de Lentefair hebt gezien, kun je ook gelijk langs bij de buren. De Lentefair valt namelijk samen met de officiële seizoensopening van de waterspeeltuin van stadsboerderij BuytenDelft. Daar kun je meedoen met een bootjesrace en kijken naar een roofvogelshow.

Verder kun je langsgaan bij Restaurant De Schaapskooi. Op hun terrein zijn er demonstraties te zien van oud-Hollandse ambachten, zoals klompen maken.


Meer over Duurzaamheidscentrum De Papaver Delft ontdekken?

Duurzaamheidscentrum De Papaver Delft speeltuinen

Gesloten09:30 - 17:00

Korftlaan 6, Delft

Bekijk meer:speeltuinen

Meer over

Doen Getipt

adv.