12 x voordelig naar een supergoed concert

Aangeboden door STECK 4 oktober 2018

Je kunt al twee jaar opkomend talent uit het Nederlands/Belgische popcircuit spotten bij STECK. En het wordt er alleen maar leuker op, want het nieuwe programma is nóg beter geworden. En het leuke is: je kunt er nog gratis heen ook!

Het nieuwe programma begon vrijdag 28 september met de Vlaamse beloftes Josephine en EMY. Aanstaande vrijdag kunnen we genieten Paolo Morena en Evil Empire Orchestra. Ook de rest van het programma is om van te smullen. Het is een heerlijke afwisseling van bekende namen als Lucky Fonz III, lokaal talent zoals R-Vii, en on-ontdekte pareltjes zoals NovaWilde. Het team van STECK zorgt er wel voor dat er genoeg toffe artiesten te zien zijn! Tickets scoor je hier.

Voor één bedrag naar STECK

Jij wilt natuurlijk weten hoe je voordelige toegang kunt regelen. Het zit zo: STECK introduceert dit seizoen de Podium Memberships. Voor €19,50 word je lid van STECK en krijg je een jaar lang gratis toegang tot maar liefst twaalf geselecteerde concerten. Daarnaast geniet je van nog veel meer leuke voordelen: die vind je hier. En word je vóór 15 oktober lid? Dan kun je gratis naar álle geplande concerten bij STECK. Kortom, dit wil je! Aanmelden als podiummember doe je hier. 

Popronde bij STECK

Zoals je merkt is het nieuwe seizoen alweer helemaal begonnen bij STECK! Dat was op 25 september ook al te merken, want toen streek de Popronde neer in Delft. STECK was dit jaar het ‘OOR Podium’: de plek waar je de meest belovende talenten van dit jaar kon ontdekken. Bekijk hier het fotoverslag van Donna Blue, Moon Moon Moon, Yip Roc en I’m With Stupid en O, Kutjes tijdens de officiële Popronde Delft afterparty.

Optreden in STECK tijdens de popronde

STECK cafés

Vandaag gesloten

Kromstraat 25, Delft

Bekijk meer:cafés

adv.