Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zin in een gratis massage met een kop ‘slow coffee’?

Aangeboden door Cortado Espressobar 30 september 2016

Dat kan geregeld worden! Aanstaande zaterdag 1 oktober is het namelijk ‘massagedag’ in Delft. Twaalf ervaren masseurs geven die dag gratis massages in museum het Prinsenhof.

Je kunt gewoon binnenlopen voor een massage van een van de masseurs. Ook worden er door de dag heen workshops gegeven. Het doel? Jou op een laagdrempelige manier kennis laten maken met massage.

Midden: de chemexen. Onder: V60
Midden: chemexen. Onder: kannen voor de V60 zetmethode

Om deze relaxte dag helemaal compleet te maken staat ook Cortado Espressobar in het Prinsenhof met slow coffee. Dit is koffie waarbij geen machine aan te pas komt en waarbij het net iets meer tijd en aandacht kost om ‘m te maken. Ze gebruiken 3 methodes om de koffie mee te zetten: een chemex, een v60 en een aeropress. Het kost behoorlijk wat tijd om zo’n kopje koffie te maken, maar dan heb je ook wat. En bovendien ziet het zetten van de koffie er leuk uit. Vervolgens is het natuurlijk de bedoeling dat jij rustig de tijd neemt om ‘m op te drinken.

Ben je meer een theeleut? Dan hebben de mannen van Cortado slow tea voor je. Dit is losse thee die 3 tot 4 minuten trekt in een speciale plastic kan. Het resultaat? Een bijzondere en intense thee, waardoor je echt even tot rust komt.


Meer over Cortado Espressobar ontdekken?

Cortado Espressobar restaurants en horeca

Geopend09:00 - 19:00

Burgwal 30, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.