Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zet maar in je agenda: deze kerstmarkt in Delft wil je niet missen

Aangeboden door Ondernemersvereniging Vrijenban Wippolder 7 november 2019

Jingle bells, jingle bells. Kerst is on the way! Wij zijn gek op kerstmarkten en daarvoor hoef je écht niet helemaal naar Duitsland. Op woensdagmiddag 11 december verandert het terrein achter Hampshire Hotel- Delft Centre in één grote kerstmarkt.

De kerstmarkt begint al om 14.00 uur, dus neem je kinderen gezellig mee. Ze vermaken zich prima met oud-Hollandse spelletjes, een opblaassleebaan en een springkussen. Natuurlijk is de kerstman ook van de partij en kun je met hem op de foto. Misschien heeft hij zelfs wel een cadeautje…

Lekker struinen

Terwijl de kinderen zich opperbest vermaken, kun jij lekker struinen over de markt met een glas glühwein in je hand. Je vindt hier van alles en nog wat: van kerstdecoratie tot streekproducten en leuke cadeautjes voor onder de boom.

Jij kunt ook op de kerstmarkt staan

Klinkt leuk, hè?! Denk je nu: het lijkt me eigenlijk wel wat om óók op die kerstmarkt te staan? Nou, dat kan! De organisatie van de kerstmarkt is nog op zoek naar Delftenaren die zelf toffe dingen maken. Het kan van alles en nog wat zijn: zelfgemaakte ansichtkaarten, sleutelhangers, babyaccessoires, kaarsen, sieraden of gebreide/gehaakte items. De kraam kost helemaal niets: die wordt betaald door de organisatie, Ondernemersvereniging Vrijenban/Wippolder. Het enige wat jij moet doen, is een mailtje sturen met wat je verkoopt naar [email protected]. Dan sta jij straks met je zelfgemaakte spullen op de markt!

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er te doen is tijdens de kerstmarkt? Zet jezelf dan even op ‘aanwezig’ in het Facebook-event!


Meer over Ondernemersvereniging Vrijenban Wippolder ontdekken?

Ondernemersvereniging Vrijenban Wippolder

Floresstraat 4, Delft

adv.