Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuke vriendinnenactiviteit: workshop servies beschilderen

Aangeboden door Pleck Delft 18 november 2016

Wil je graag iemand verrassen met een origineel cadeau of eens iets anders doen met je vriendinnengroep? Schrijf je dan in voor één van de workshops ‘servies beschilderen’ bij Pleck aan de Voldersgracht.

De workshops worden gegeven in samenwerking met Studio Springboon. Tijdens de workshop ga je werken aan een set van 2 grote borden of serveerschalen. Je kunt kiezen uit een rechthoekige of vierkante set. Ben je bang dat je niet creatief genoeg bent? Geen probleem, er zijn genoeg teksten en sjablonen ter inspiratie.

Wanneer is het?

De workshops worden gegeven op vrijdag 16 december tussen 10:00 en 12:00 uur en op donderdag 22 december tussen 15:00 en 17:00 uur. Deelname kost 29 euro per persoon. Dat is inclusief het servies, de materialen, begeleiding en natuurlijk een kopje koffie of thee met taart.

Schrijf je in!

Iets voor jou? Schrijf je dan in! Dat kan door even langs te gaan bij Pleck, of stuur een mail naar [email protected] met je naam, telefoonnummer, de datum van de workshop die je wilt volgen en het aantal personen. De eerste 14 inschrijvingen krijgen een met de hand bedrukte linnen tas om het servies in mee naar huis te nemen.


Meer over Pleck Delft ontdekken?

Pleck Delft conceptstores

Gesloten10:00 - 18:00

Voldersgracht 17-a, Delft

Bekijk meer:conceptstores

adv.