Word weer fit na de zomer met de 11-daagse detox van Ambiance Beauty

Aangeboden door Ambiance Beauty 12 september 2017

Heb jij je afgelopen zomer íets te vaak tegoed gedaan aan lekker eten en mogen die extra kilootjes er wel weer af? Doe dan mee aan de elf-daagse detox van Ambiance Beauty.

In dit programma krijgt je lichaam op een eenvoudige  manier een nieuwe start. “Je immuunsysteem krijgt een boost en je voelt je na afloop als herboren”, vertelt Nadine van Ambiance Beauty. “Je hebt meer energie, voelt je sterk en krijgt een betere spijsvertering. Ik heb de detox zelf ook gedaan, dus weet waar ik het over heb.”

Zo ziet het programma eruit

Hoe het werkt? Tijdens het programma wordt je lichaam in drie fasen in balans gebracht. Tijdens de eerste fase van twee dagen wordt je lijf voorbereid op het ontgiften in de tweede fase. “Dit zorgt ervoor dat je dan weinig hoofdpijn, duizeligheid, stemmingswisselingen of andere ongemakken ervaart.” Vervolgens is er een reinigingsfase van zeven dagen. “Hierbij wordt je gal en lever ontgift, de nieren en het bloed gereinigd en afvalstoffen afgevoerd.” In de derde fase – die twee dagen duurt – wordt je lichaam weer voorbereid op het opnemen van zwaardere voeding.

Dit bevat het programma

Ambiance Beauty helpt je natuurlijk tijdens dit proces. Het programma bestaat uit een uitgebreide handleiding met voeding en recepten per dag. Daarnaast krijg je een handige boodschappenlijst met alle producten die je tijdens het programma nodig hebt, drie voedingssupplementen, zuiveringszout en ingrediënten voor een gezonde smoothie en soep.

Kom naar de detoxpresentatie

Wil jij meedoen aan de detox? Maak dan een (gratis!) afspraak bij Ambiance Beauty voor een persoonlijk gesprek waarin je meer informatie krijgt. “Het hele team van Ambiance Beauty heeft de detox gedaan: we delen graag onze ervaringen!”

Ambiance Beauty wellness

vandaag gesloten

Oude Kerkstraat 5

Bekijk meer:wellness
Foutje gezien?
Deze Partnerbijdrage wordt je aangeboden door Ambiance Beauty en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.

Lees mee en reageer!

Reactie