Wil je niet missen: deze kerstmarkt op een supervette locatie in Delft

Aangeboden door Ondernemersvereniging Vrijenban Wippolder 25 november 2018

Het terrein van Historisch Joris verandert binnenkort in één groot winterwonderland. Op woensdag 12 december kun je op deze bijzondere locatie genieten van heel veel gezelligheid. We vertellen wat je allemaal kunt doen.

Gezellig struinen langs kraampjes met mooie (zelfgemaakte) cadeautjes voor onder de boom, marshmellows roosteren boven de vuurkorf en natuurlijk lekker eten: het kan allemaal tijdens de kerstmarkt bij Historisch Joris. De locatie is alles behalve alledaags, want vroeger was dit het gesticht van Delft. In de tuin voor het gebouw én het bijbehorende kapelletje vind je straks de kerstmarkt.

Toffe activiteiten voor kinderen

De kerstmarkt begint al om 14.00 uur en dat is niet voor niks: nu kunnen je kinderen gezellig mee. Voor hen is er méér dan genoeg te doen: er is een grote kerststormbaan waar ze overheen kunnen klauteren, ze kunnen zicht laten schminken en ‘snowboarden’ op een snowboard simulator. In het kapelletje kun je een foto laten maken in kerstsfeer. Leuk voor op de kerstkaart! Zorg trouwens wel dat je tot 20.00 uur blijft, want dan geeft het Delfts Vuurwerk Paleis een vuurwerkshow.

Dit kun je er eten en drinken

Terwijl de kinderen zich vermaken, kun jij meelopen met een rondleiding in het museum van Historisch Joris. Natuurlijk is er ook genoeg te eten en te drinken. Zo kun je genieten van de soto ayam van cateringbedrijf Koko Loco, de flammküchen van Hampshire Hotel Delft- Centre en er staat een foodtruck met churros. Daarnaast is er natúúrlijk ook warme choco of glühwein te krijgen.

Activiteiten zijn gratis

Denk je nu: al die activiteiten zijn vast hartstikke duur? Nee hoor! De kerstmarkt wordt georganiseerd door ondernemersvereniging Vrijenban Wippolder. Zij betalen de kosten: jij hoeft alleen nog maar te genieten.

Praktische informatie

Heb je er al helemaal zin in? Mooi! Zorg dan dat je op 12 december tussen 14.00 en 20.00 uur bij Historisch Joris bent op Sint Jorisweg 2. Parkeren is gratis.

En o ja: wil jij met een kraampje op de kerstmarkt staan? Stuur dan even een mailtje naar [email protected].

Ondernemersvereniging Vrijenban Wippolder

Floresstraat 4, Delft

adv.