Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wil je heen: op tweede paasdag is er een vintagemarkt in Delft

Aangeboden door Schoemaker Plantage 23 maart 2018

Zeg nu zelf: op tweede paasdag is woonwinkelen een crime en de hele dag binnen zitten is ook zo wat. Op de Schoemaker Plantage kun je je deze dag uitstekend vermaken op de markt met vintage, kunst en fotografie. En: de paashaas is ook van de partij!

De ruimten in- en rond de loodsen op de Schoemaker Plantage worden op tweede paasdag volgezet met kleedjes bomvol vintage, kunst, muziek en fotografie. Een DJ met vinyl-platen zorgt voor de nodige vrolijke deuntjes en om 12.00 uur komt de paashaas ook nog even langs! Daarnaast kan je een rondleiding krijgen door de buurt.

Paasontbijt

Voor- of na het rondstruinen kun je genieten van lekker eten bij Voldaan Buitenkeuken, De Griekse Olijf en De StadsPlantage. Vanaf 10.30 uur serveert de StadsPlantage een paasontbijt en om 13.00 uur is er een paaslunch. Met een beetje geluk serveren ze eieren van de eigen kippetjes! Je betaalt €19,50 per persoon, dit is inclusief een kop koffie en een sapje. Voor kinderen tot 12 jaar betaal je €11,50. Reserveren kan via [email protected].

Verkoop jouw vintage

Heb jij verrassende kunstwerken, vintage kleding of woonaccessoires in de aanbieding die je wilt verkopen? Dan kun je ook een kraam huren! Dit kost €10,- Download het inschrijfformulier en meld je aan via [email protected].


Meer over Schoemaker Plantage ontdekken?

Schoemaker Plantage makelaars

Op aanvraag

Bakemastraat 97L, Delft

Bekijk meer:makelaars

adv.