Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wil je heen: dit supergezellige (gratis!) festival met Fresku en Gruppo Sportivo

Door Iris Olsthoorn 12 juni 2019

Eén van de leukste dingen van de zomer zijn de talloze festivals die je kunt bezoeken. Superfijn: dit weekend hoef je echt niet helemaal naar de andere kant van Nederland te reizen voor leuke optredens, want in Schipluiden is het Schippop! En daar staan niet de minste namen op het programma.

Op zaterdag 15 juni staat ons buurtdorpje helemaal op zijn kop door dit jaarlijkse festival. Schippop begon ooit als klein festival, maar is nu alweer toe aan haar 20e editie. Dit jaar zie je onder meer Gruppo Sportivo, Fresku, Josephine en Playground Zero. Bekijk hier de hele line-up. 

Gratis en ook voor kinderen

Het evenemententerrein is gratis toegankelijk en het feestje duurt van 13.30 uur tot middernacht. Overdag is er genoeg te doen voor kinderen, want ’s middags staat er een uitgebreid kinderprogramma op podium twee. Voor honger hoef je niet bang te zijn, want er staan meerdere foodtrucks op het terrein.

Wiewatwaar: zaterdag 15 juni vanaf 13.30 uur aan de Tiendweg in Schipluiden. Tippie: kom op de fiets! Vanaf Delft is het ongeveer 20 minuten trappen. Scheelt je een hoop parkeerfrustratie!

Meer leuke dingen om binnenkort te doen:

Dit zijn de leukste gratis festivals van 2019 op fietsafstand van Delft

We zitten midden in een natte, winterse periode. Daarom dromen wij alvast van betere tijden, namelij...
Mooi Weer Spelen

7 x feestjes, festivals en evenementen waar we naar uit kijken in juni

We zijn weer een gloednieuwe maand ingerold, dus pak de agenda er maar bij. In Delft zijn genoeg leu...

Meer over

Doen

adv.