Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Westerpop 2019: programma, parkeren en andere praktische info!

Door Iris Olsthoorn 19 juli 2019

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 juli is het Westerpop 2019! Dit leuke, gratis festival wordt door veel Delftenaren en niet-Delftenaren bezocht. Natuurlijk ben jij ook van de partij, want de line-up van dit jaar is fantastisch. We zetten wat handige info voor je op een rij: 

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Programma Westerpop 2019

Westerpop is elke editie leuk, maar we moeten zeggen: het programma van dit jaar is he-le-maal top. Op vrijdag opent niemand minder dan Hausmagger de mainstage om 19.00 uur. Daarna volgen The Overslept, Indian Askin en Zuco103. Op de PTB Stage is de hele vrijdagavond lokaal talent te bewonderen. Drie bands strijden hier om de felbegeerde Peter Tetteroo Bokaal. Op vrijdag duurt het festival tot ongeveer 00.00 uur.

Op zaterdag opents Rise of the Woods op de mainstage om 13.30 uur. Zij wonnen vorig jaar de Peter Tetteroo Bokaal, en hebben dit jaar dus de eer om op het hoofdpodium te staan! De rest van de zaterdag staan er tal van grote namen op het podium, zoals Blaudzun, Martijn Fisher (zingt Hazes), Son Mieux en Le Galaxie. Op het SEN Stage wordt toffe muziek gemaakt door allerlei Europese bands. Op zaterdag duurt het festival tot ongeveer 00.00 uur.

Benieuwd naar het complete programma inclusief tijden? Kijk dan hier. 

Locatie Westerpop 2019

Het festival vindt plaats op het sportveld van het Stanislas College in Delft. De ingang vindt je aan het Molenhuispad. Om overlast voor omwonenden te beperken, worden enkele straten rond het festivalterrein afgesloten. Als je lopend of met de fiets komt, kun je daarom het beste de aangegeven route volgen via de Buitenwatersloot en de Henry Dunantlaan.

Parkeren en met het OV

Rond het terrein van Westerpop is maar beperkte parkeerruimte. Daarom kun je het best met de fiets of met het openbaar vervoer komen. Kom je toch met de auto? Dan kun je gratis parkeren op de speciale Westerpop parkeerplaatsen aan de Buitenwatersloot en de Mina Krusemanstraat.

Kom je met de fiets of scooter? Dan kun je je rijwiel parkeren in de grote fietsenstalling van het CLD aan het Molenhuispad.

Kom je met het openbaar vervoer naar Westerpop, dan is het vanaf station Delft zo’n 20 minuten lopen naar het festivalterrein. Kom je liever met de gewone stadsbus? Ook dat kan: check hier de dienstregeling.

Eten en drinken

Op het festivalterrein zijn een festivalmarkt met leuke hebbedingetjes en een ‘foodstreet’ waar je allerlei lekkere hapjes kunt kopen. Er zijn consumptiebonnen te koop om je eten en drinken mee te betalen. Vanaf vijf muntjes kun je ook pinnen. Eigen meegenomen glazen flessen, blikje, plastic flessen en kartonnen verpakkingen zijn niet toegestaan op het terrein. Deze worden bij de ingang in beslag genomen. Hou daar dus rekening mee!

Wat verder handig is om te weten

De toegang voor Westerpop 2019 is helemaal gratis, daarom geldt de regel vol is vol! Zijn er te veel bezoekers op het terrein, dan sluit Westerpop al dan niet tijdelijk de poort. Meer informatie over dit beleid vind je op hun Facebookpagina.

Daarnaast is het goed om even de huisregels te checken voor je naar het festival gaat. Zo weet je zeker dat Westerpop 2019 voor jou supergezellig wordt.

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.