Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weet jij het allermeest over Delft? Doe mee aan deze online pubquiz

Door Martine Wooning Berkhuizen 8 oktober 2020

Waarom liggen de Oranjes in Delft? Waarom heeft Delft zoveel grachten? Hoe komt het dat de toren van de Oude Kerk scheef staat? Weet jij de antwoorden op deze vragen, dan word je vast blij van dit nieuws: Delfia Batavorum organiseert zondag 25 oktober om 20.00 uur een online Pubquiz over Delft.

Pubquizen, we zijn er dol op! Helemaal als onze kennis over Delft getest wordt. Delfia Batavorum, de historische vereniging van Delft, viert dit jaar hun 85ste verjaardag. Nu een hoop activiteiten zijn afgelast, gooien ze het over de digitale boeg. Samen met Erfgoed Delft hebben ze een pubquiz in elkaar gezet die jij gewoon lekker vanaf de bank meespeelt!

Meedoen

Hoe dat dan precies werkt, meedoen aan zo’n online pubquiz? Je ontvangt na aanmelding een link. Hiermee krijg je toegang tot de website waar de quiz live wordt gepresenteerd. Je antwoorden vul je in via een online formulier, handig! Meedoen is gratis en hoewel je meedoet voor de fun, zijn er voor de drie beste teams ook nog leuke prijzen te winnen.

Veilig

Delfia Batavorum drukt deelnemers op het hart de RIVM-richtlijnen te volgen en dus niet met een grote groep bij elkaar te gaan zitten. Tip van ons: stel een team van vrienden samen en maak de pubquiz al videobellend met elkaar.

Meedoen? Mail je teamnaam dan naar [email protected]  en zit klaar op zondag 25 oktober om 20.00 uur! Voor meer informatie kan je kijken op hun website.

Lees ook

Deze gratis tentoonstelling (op een prachtige plek!) wil je zien

De media staan bol van het nieuws rondom corona. Hierdoor zou je bijna vergeten dat het 75 jaar gele...

Lief nieuwtje: Er wonen vijf ieniemini kabouters in de tuin van de Nieuwe Kerk

Eerlijk is eerlijk: het nieuws van de afgelopen tijd is niet bepaald om vrolijk van te worden. Geluk...

Maak je eigen street art route: op deze plekken in Delft vind je gave muurschilderingen

Delft barst van de prachtige murals. In de laatste paar maanden is er behoorlijk wat street art bijg...

Meer over

Doen Getipt

adv.